sophakos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιταλία κ δε συμμαζεύεσαι!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αίγυπτος
μαλλον εχεις πολυ ομορφες φιλες![]()

μαλλον εχεις πολυ ομορφες φιλες![]()
OK το τακτοποίησα...έπρεπε ναμαι σίγουρος γιατί εδώ τα λάθη σε βάζουν σε περιπέτειες και έξοδα. ευχαριστώΝαι, είναι ΟΚ. Απλά προωθείς εσύ μετά στο φίλο σου το email επιβεβαίωσης και οτιδήποτε άλλο σου στείλει η εταιρία μέχρι την πτήση.
Το ευχαριστώ στο προηγούμενο ποστ εκ παραδρομής.
Πριν από ενα μήνα που επιστρέφαμε από Μιλάνο, μου έκανε εντύπωση που μια ξινή αεροσυνοδός κάλεσε τον υπεύθυνο, μέσα στο αεροπλάνο και κατέβασαν τη χειραποσκευή ενος κυρίου που η αλήθεια είναι ότι ήταν πιο μεγάλη από όσο έπρεπε αλλά δεν έβγαζε και μάτι...τη χρέωσαν φαντάζομαι ως αποσκευή...Και φαντάζομαι ότι είχε περάσει από έλεγχο...Αλλα γενικώς δεν έχω διαπιστώσει να τραβανε και πολύ ζόρι με τις χειραποσκευές.Όταν επέστρεφα από Ρώμη - Αθήνα επίσης δεν γινόταν ουσιαστικός έλεγχος στον αριθμό και μέγεθος των αποσκευών. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που κάποιος είχε ένα τεράστιο τρόλεϊ που είχε πάνω του δεμένη και μια επίσης μεγάλη τσάντα και στο gate του είπαν απλά να τα ξεχωρίσει γιατί δεν θα μπορούσε να τα βάλει στο ντουλάπι των αποσκευών.
Και μένα μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο. Παρτους τηλ και θα στο αλλάξουν χωρίς χρέωση, αρκεί να μην πρόκειται για άλλο όνομα απλά για αλλαγή μερικών γραμμάτων. Είναι πολύ εξυπηρετικοιεκλεισα πτηση απο τον σεπτεμβριο με την easyjet θεσσαλονικη ντρορτμουντ με επιστροφη μολις 82 ευρω. τωρα παρατηρησα οτι εκανα λαθος στο επωνυμο μου σε σχεση με την ταυτοτητα, μπηκα στην κρατηση μου στην ιστοσελιδα της εταιριας προκειμενου να το διορθωσω και μου ζητανε 241 ευρω για ενα γραμμα, ξερετε αν θα εχω προβλημα αν το αφησω ως εχει. αντι για anthymiadis ταυτοτητα το εχω κλεισει ως antimiadis. ευχαριστω