τελικά τα άλλαξα χθες . εδειξε πως χρεωθηκα 30 +30 , αλλαξα και προορισμο και ημερομηνίες. απλά να πω, ότι ειναι δυνατόν να αλλάξεις οποιαδήποτε πτήση προς οποιαδήποτε αλλη, κοιτάς ποια σε συμφέρει περισσότερο. (χωρις να χασεις λεφτα)
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικά με τα ονόματά? μπήκα εχτες στο σαιτ της ιζι με την οποία έκλεισα τα εισητήρια για να εκτυπώσω τον κωδικό.Μπαίνω στη διαχείριση πτήσεων και βλέπω στη θέση των ονομάτων μας ......ερωτηματικά.¨Οταν έκανα την κράτηση,τα έγραψα με κεφαλαία λατινικά.Αυτο τώρα σημαίνει οτι έκανα λάθος και θα πληρώσω τριαντάρι?:roll:Πέρσι έκανα συνολικά 7 πτήσεις με easy και ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε τίποτα.
Αυτό που χρειάζεται είναι μεγάλη προσοχή στα ονόματα που βάζετε όταν κλείνετε τα εισητήρια και να είστε 100% για τις ημερομηνίες.
Αν ταξιδεύεις συχνά κάνεις και μια ετήσια ασφάλεια από μια εταιρεία που καλύπτει και ματαιώσεις πτήσεων και είσαι μια χαρά.
Κι εγώ για Ρώμη είχα κλείσει πρόσφατα και επίσης δεν μπόρεσα να ταξιδέψωκαλησπερα σε ολους.ειχα κανει μια κρατηση με easyjet για ρωμη και τελικα
δε θα καταφερω να ταξιδεψω...εχω δοκιμασει ολους τους τροπους για να
ακυρωσω την πτηση μου και δεν εχω καταφερει κατι.τηλεφωνα Ελλαδα-
Αγγλια δεν απανταει ποτε κανεις,mail χωρις απαντηση τιποτα!
υπαρχει καποια προταση,τουλαχιστον να παρω τους φορους
αεροδρομιου,αφου μεταφορα της πτησης δεν προβλεπεται να
κανω...ευχαριστω προκαταβολικα!
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικά με τα ονόματά? μπήκα εχτες στο σαιτ της ιζι με την οποία έκλεισα τα εισητήρια για να εκτυπώσω τον κωδικό.Μπαίνω στη διαχείριση πτήσεων και βλέπω στη θέση των ονομάτων μας ......ερωτηματικά.¨Οταν έκανα την κράτηση,τα έγραψα με κεφαλαία λατινικά.Αυτο τώρα σημαίνει οτι έκανα λάθος και θα πληρώσω τριαντάρι?:roll:
Tα εισιτήρια αγαπητή μου είναι σαν το χρηματιστήριο... ανεβαίνουν και κατεβαίνουν χωρίς προειδοποίηση...καλησπερα παιδια.εχω μια απορια.εδω και 2 βδομαδες μπαινω στο site της easyjet για να δω τιμες για σεπτεμβριο για ρωμη αλλα καθε φορα εχει και διαφορετικες τιμες(ακριβοτερες).γιατι συμβαινει αυτο?
Έχεις ξαναπάει στο Monterigionni? Ξέρεις τι θα συναντήσεις εκεί?και 4 μερες στο monterigionni οπου εχει δωρεαν παρκινγκ.τι να κανω να τη βαλω?
Εγώ δεν τη βάζω στην Ιταλία συνήθως, αλλά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και αλλού για φτηνές ενοικιάσεις αυτοκινήτων.αν νοικιασω αυτοκινητο απο easyjet και δεν κανω την μεγιστη ασφαλιση ειναι ρισκο?
Νομίζω οτι χωρις αυτοκίνητο δεν μπορεις να απολαύσεις την Τοσκάνη !!!Α! Η Ιταλία έχει πολύ καλή συγκοινωνία...ταλαιπωρία δεν είναι το αυτοκίνητο;