• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Ερώτηση για Αμερική

Jane8

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mετανάστευση
Καλό είναι, πέντε μήνες είναι αρκετός καιρός. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχεις πρόβλημα, τουλάχιστον όχι σε αυτό το ταξίδι. Στο επόμενο, μπορεί...

Και επειδή το πρόβλημα αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί μετά από τα πολλά ταξίδια, γι αυτό καλύτερα να αρχίσεις να σχεδιάζεις τα επόμενα βήματα.

Κατάλαβα. Παρα-είναι αυστηρές οι Ηνωμένες Πολιτείες με αυτά τα θέματα.
Το άκρο αντίθετο από εμάς.

Το θέμα δεν είναι μόνο αν θα σε αφήσουν να μπεις, αλλά και το μεγάλο άγχος που δημιουργείται. Μίλαγα με κάποιον προχθές που τον ξεσκήσαν στις ερωτήσεις τη δεύτερη φορά που πήγε και μου πε δεν θέλω να ξαναπεράσω αυτό το μαρτύριο ποτέ ξανά.

Γενικά πάντως, αν περνούν έξι μήνες μεταξύ κάθε ταξιδιού μπορεί να μην έχεις ποτέ πρόβλημα - αλλά την ανάκριση θα τη φας και πρέπει να έχεις πειστικές απαντήσεις.

Jane8

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mετανάστευση
Δε φτάνει που τρως 20 ώρες πτήσεων, πληρώνεις ένα κάρο λεφτά συν τα λεφτά που χαλάς εκεί τα οποία ενισχύουν την οικονομία τους, πρέπει να περάσεις και από αυτό τον ψυχολογικό πόλεμο.
Στην τελική, κακά τα ψέματα, είναι Αμερική. Οποιαδήποτε στραβή και να κάνεις, δεν θα αργήσουν να σε βρούν. Προς τί λοιπόν όλος αυτός ο πανικός?

Όσο για τις πειστικές απαντήσεις... τίποτα περισσότερο από την αλήθεια.
Αν το ''είμαι 23, δεν έχω δουλειά γιατί ζω στην Ελλάδα και προφανώς αν είχα δουλειά δεν θα μπορούσαν να λείπω για 2 μήνες και απλά μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω αυτό το ταξίδι'' δεν είναι πειστικό και ακούγεται πολύ ύποπτο, τότε δεν ξέρω τι να πω.

Η αλήθεια είναι ότι τα επιχειρήματά μου δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά...

like23

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
LAS VEGAS
Συγνώμη αλλά με όλα αυτά που διάβασα μου έχει κοπεί η χαρα!!στης 16δεκεβρίου πεταω για αμερική κ είναι η δέυτερη φορα που πάω φετος ειχα παει το πασχα κ γύρισα 11ιουλίου έμεινα 3μηνες!παω όμωσ πάλι στην κοπέλα μου για χριστούγεννα για 25μέρεσ μπορεί να μου απαγορεύσουν το να περασώ??τι πρέπει να κανω για να άποφύγω ολο αύτο το αγχος??υπάρχει καποια λύση?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συγνώμη αλλά με όλα αυτά που διάβασα μου έχει κοπεί η χαρα!!στης 16δεκεβρίου πεταω για αμερική κ είναι η δέυτερη φορα που πάω φετος ειχα παει το πασχα κ γύρισα 11ιουλίου έμεινα 3μηνες!παω όμωσ πάλι στην κοπέλα μου για χριστούγεννα για 25μέρεσ μπορεί να μου απαγορεύσουν το να περασώ??τι πρέπει να κανω για να άποφύγω ολο αύτο το αγχος??υπάρχει καποια λύση?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Δεν υπάρχει κάποια σίγουρη λύση - και κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα έχεις ή δεν θα έχεις πρόβλημα. Κάνεις ότι μπορείς για να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες σου μένοντας στις ΗΠΑ για μικρά διαστήματα και διατηρώντας ισχυρούς δεσμούς με την ελλάδα.

Καλό είναι πάντως να έχεις γνώση της κατάστασης και των κινδύνων που μπορεί να αντιμετωπίσεις.

Στην περίπτωση σου, επειδή έχει περάσει αρκετό διάστημα, μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα.

Jane8

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mετανάστευση
Ωχ, καλωσήρθες στο ''club''. Kι εγώ στην ίδια περίπου κατάσταση είμαι.
Πώς ήταν η ανάκριση την πρώτη φορά που πήγες και είπες ότι θα μείνεις για 3 μήνες?

like23

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
LAS VEGAS
ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!είχα ξαναχρειαστεί βοηθεια για όταν πήγα πρώτη φορά κ ειλικρινά οι απαντήσεισ σου ήταν ολόσωστες σε οτι κ αν μ είπες!!ελπίζω πως όλα θα πάνε όπωσ την πρώτη φορά!δλδ υπέροχα δεν μου ειπαν σχέδον τπτ ισα ισα μου είπαν κ καλέσ διακοπες!

Jane8

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mετανάστευση
Όντως, ευχαριστούμε πολύ το diavatirio.com για όλες τις πληροφορίες μέχρι τώρα.

Φίλε like23 ελπίζω να πάνε όλα καλά και αυτή τη φορά και για τους δυο μας. Γενικά η πρώτη επίσκεψη δεν κινεί ιδιαίτερες υποψίες. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και με τη δεύτερη.

like23

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
LAS VEGAS
Ωχ, καλωσήρθες στο ''club''. Kι εγώ στην ίδια περίπου κατάσταση είμαι.
Πώς ήταν η ανάκριση την πρώτη φορά που πήγες και είπες ότι θα μείνεις για 3 μήνες?
ΜΜΜΜΜΜ να σου πω την αληθεια μου για 39μέρες ειχα εισητήριο αλλά το άλλαξα κ έμεινα τοσο!να σου πω την αλήθεια ηταν όλα μια χαρα κ δεν πιστεύω να σοθ ποθν κάτι!!εγώ για 3μήνεσ τουσ άφησα 4000$δεν πιστευω να τουσ χαλαει ο τουρισμός!!

Jane8

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mετανάστευση
ΜΜΜΜΜΜ να σου πω την αληθεια μου για 39μέρες ειχα εισητήριο αλλά το άλλαξα κ έμεινα τοσο!να σου πω την αλήθεια ηταν όλα μια χαρα κ δεν πιστεύω να σοθ ποθν κάτι!!εγώ για 3μήνεσ τουσ άφησα 4000$δεν πιστευω να τουσ χαλαει ο τουρισμός!!
Aς ελπίζουμε γιατί θα είναι μεγάλη αποτυχία να σε στείλουν πίσω με την επόμενη πτήση.
Σε ποια πολιτεία πας αν επιτρέπεται?

like23

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
LAS VEGAS
Όντως, ευχαριστούμε πολύ το diavatirio.com για όλες τις πληροφορίες μέχρι τώρα.

Φίλε like23 ελπίζω να πάνε όλα καλά και αυτή τη φορά και για τους δυο μας. Γενικά η πρώτη επίσκεψη δεν κινεί ιδιαίτερες υποψίες. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και με τη δεύτερη.
5μήνες έχουν περάσει πιστεύω είναι καλά!!κ θα του πω την α΄ληθεια πάω για διακοπέσ χριστουγέννων απο εκει κ πέρα ας κάνει οτι θέλει!!αλλα ΄θέλω να πιστευώ πωσ ολα θα πάνε καλά!κ σε εσένα οτι καλύτερο κ καποια στιγμή κ μόνιμα!:clap:

Aς ελπίζουμε γιατί θα είναι μεγάλη αποτυχία να σε στείλουν πίσω με την επόμενη πτήση.
Σε ποια πολιτεία πας αν επιτρέπεται?
φλοριντα παω στην ταμπα!!εσυ?ποτε φευγεισ?

Jane8

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mετανάστευση
Εγώ αυτή τη φορά πάω Washington (Seattle). Το καλοκαίρι ήμουν California. Άν όλα πάνε καλά υπολογίζω να φύγω κι εγώ μέσα Δεκέμβρη. Δεν έχω κλείσει εισητήρια ακόμη.

Αχ τι μας κάνουν οι έρωτες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88