NTINA
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Άγραφα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γουατεμάλα
Στα βαθιά με τη μία,θες δε θες θα κολυμπήσειςΔυο ξένες γλώσσες ο καθένας;
Η τέλεια λύση είναι να ταξιδέψετε ξεχωριστά και σε διαφορετικούς προορισμούς...
Στα βαθιά με τη μία,θες δε θες θα κολυμπήσειςΔυο ξένες γλώσσες ο καθένας;
μη κανεις τετοιες προτασεις θα χαλασεις σπιτιαΔυο ξένες γλώσσες ο καθένας;
Δυο ξένες γλώσσες ο καθένας;
Έλα τώρα....Νομίζω ότι αυτή θα ήταν εξαιρετική ιδέα vagantos σε περίπτωση όμως που δε γουστάρεις τον σύντροφό σου....
Ποια γυναικεία ανασφάλεια εννοείς;;; Μάλλον έχεις πέσει στην περίπτωση... για διάβασε τι λέει και η Dorotija πιο πάνω Εντάξει δεν έχω οργανώσει κανένα extreme ταξίδι μόνη μου, αλλά τουλάχιστον τα της Ευρώπης και τα οργανώνω και τα εκτελώ πολλές φορές μόνη. Και φυσικά έχουν τύχει απρόοπτα, αναποδιές, δυσκολίες αλλά και αυτά μέρος του παιχνιδιού είναι Τώρα τα θυμάμαι και γελάω...παιδιά συμφωνώ σε όλα αυτά που λέτε, αλλά πρέπει να συνυπολογίσουμε και τη γυναικεία ανασφάλεια σε όλα τα παραπάνω η οποία μας αναγκάζει εμάς τους άντρες να κλείνουμε με πρακτορεία άσχετα με το αν γνωρίζουμε ότι όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς αυτά! όσο και αν προσπαθήσεις αυτός ο παράγοντας είναι αδιαπέραστος!
επίσης να αναφέρω ότι γνωρίζω δύο ξένες γλώσσες εγώ και άλλες δύο η γυναίκα μου, για να δείτε σε ποιο σημείο φτάνει η γυναικεία ανασφάλεια!!!!!!!! Ήμαρτον πια!!!!!!
ολα εχουν και τα θετικα τους και τα αρνητικα τους...
τουλαχιστον στο πρακτορειο εχει ωρα αναχωρησης .. ενω σκεψου να παρακαλας την παρεα να ξυπνησει...
Μα ακόμα και αν έχει ώρα αναχώρησης τηρείται;;; Στο ταξίδι στην Ισπανία που ανέφερα και πιο πάνω, ενώ ο αρχηγός μας έλεγε ότι 9 με 9.45 θα τρώμε πρωινό και στις 10 θα έπρεπε να είμαστε στην είσοδο του ξενοδοχείου για να φύγουμε, υπήρχαν αρκετοί (κυρίως άτομα μεγάλης ηλικίας) που κατέβαιναν στις 10 για πρωινό!!! Οπότε φεύγαμε μετά τις 11!!! Κόλαση!!! Από τότε ακούω για ταξιδιωτικό γραφείο και παθαίνω... έμφραγμα