• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ερωτηση για ταξιδιωτικο πρακτορειο

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Εδώ και αρκετό καιρό περιμένω μήπως βγεί καμιά προσφορά για Πράγα γιατί το φθηνότερο που έχω βρεί είναι 650Ε για 2 άτομα(δεν τρελαθήκαμε ακόμα).
Η ερώτηση τώρα.Εστω οτι δεν βγήκε πρόσφορά.Εγω όμως θέλω να πάω Πράγα.Αν πάρω σε κάποιο πρακτορείο και του πώ οτι δε θέλω γκρούπ και πρόγραμμα αλλά μόνο εισητήρια σκέτα ή με ξενοδοχείο.Θα βγεί πιο φθηνά ή όχι?

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
δεν νομιζω να το βρεις πιο φτηνα.το πρακτορειο φυσιολογικα θα παρει και προμηθεια για την δουλεια που κανει οποτε αν κλεισεις εσυ μονη σου τα εισητηρια θα γλυτωσεις αυτο το ποσο.
εχε υπομονη και θα βρεις κατι.το εψαξες με ολες τις εταιριες που πανε πραγα και στο εβγαλε 650?το λεω αυτο γιατι πολλες αεροπορικες πανε πραγα και μπορεις να βρεις κατι καλυτερο.

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Eψαξα σε μηχανες αναζήτησης όχι σε αεροπορικές κατ΄ευθείαν όλες με 10-20 ευρώ διαφόρά.Μήπως κάτι κάνω λάθος?

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Joela νομίζω θα βρεις κάτι πολύ καλύτερο. Ενδεικτικά κοιτάω Interprimius όπου με 296 Ε έχεις πτήση μέσω Ρώμης για Πράγα και 3 μέρες σε 4άστερο ξενοδοχείο με πρωινό. Και 36 Ε η κάθε επιπλέον μέρα διαμονής. Θα το ανεβάζουν λίγο οι φόροι αεροδρομίου αλλά νομίζω έχει τεράστια διαφορά από τις τιμές που αναφέρεις.

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
συγγνώμη αλλά για πότε ψάχνεις? δεν αναφέρεις ημερομηνίες?

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
2124 Μαϊου.Παρασκεύη με Δευτέρα

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Για ποια περίοδο μιλάς και για πόσες μέρες??

Και γω έχω πάει Πράγα με πρακτορείο... μετά απ΄ αυτό θα σου έλεγα να το κανονίσεις μόνη σου. Και η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ και σε διάφορα άλλα μέρη, μια χαρά αγοράζεται και από εκεί... δεν θυμάμαι τιμές...

Αν μπορείς να παίξεις λίγο με τις ημερομηνίες μπορεί να βρεις καλύτερες τιμές...

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Joela νομίζω θα βρεις κάτι πολύ καλύτερο. Ενδεικτικά κοιτάω Interprimius όπου με 296 Ε έχεις πτήση μέσω Ρώμης για Πράγα και 3 μέρες σε 4άστερο ξενοδοχείο με πρωινό. Και 36 Ε η κάθε επιπλέον μέρα διαμονής. Θα το ανεβάζουν λίγο οι φόροι αεροδρομίου αλλά νομίζω έχει τεράστια διαφορά από τις τιμές που αναφέρεις.
Το είδα.Είναι μέχρι 30/3.Σιγουρα συμφέρει άν αναλογιστείς οτι 650 είναι μόνο εισηητήρια.ενώ τόσο βγαίνει και με ξενοδοχείο.

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Για ποια περίοδο μιλάς και για πόσες μέρες??

Και γω έχω πάει Πράγα με πρακτορείο... μετά απ΄ αυτό θα σου έλεγα να το κανονίσεις μόνη σου. Και η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ και σε διάφορα άλλα μέρη, μια χαρά αγοράζεται και από εκεί... δεν θυμάμαι τιμές...

Αν μπορείς να παίξεις λίγο με τις ημερομηνίες μπορεί να βρεις καλύτερες τιμές...
Πάντα μόνη κανονίζω τα ταξίδια.Δεν συζητώ την περίπτωση γκρούπ.Ελεγα για εισητήρια κυρίως αν σύμφερε να απευθηνθώ στην έσχατη σε πρακτορείο.Δυστυχώς οι ημερομηνίες είναι συγκεκριμένες λόγω δουλειάς του συζύγου:(

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Κοίταξε υπάρχουν μερικά πρακτορεία που πωλούν πακέτα για μεμονωμένους και όχι με γκρουπ. Ίσως θα ήταν καλή ιδέ να ρίξεις μία ματιά γιατί με μία γύρα που τις τελευταίες μέρες κάνω στις ιοστοσελίδες οι προσφορές πολύ περιορισμένες. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις και μπορεί να βγει κάτι εξαιρετικό την τελευταία στιγμή. Μακάρι να σου πάνε όλα καλά.

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Το είδα.Είναι μέχρι 30/3.Σιγουρα συμφέρει άν αναλογιστείς οτι 650 είναι μόνο εισηητήρια.ενώ τόσο βγαίνει και με ξενοδοχείο.
Είναι μέχρι 30/3 γιατί το πρακτορείο δεν έχει βγάλει ακόμη τις Μετά-Πάσχα προσφορές. Πάρε ένα τηλ να ρωτήσεις ή στην εσχάτη περίμενε λίγο ακόμη και θα τις βγάλει τις προσφορές.

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Είναι το μόνο που μπορώ να κάνω.Να περιμένω.:roll::roll:.Θέλω να κάνω έκπληξη στον άντρα μου για την επέτειο μας.Με μια εβδομάδα καθυστέρηση βέβαια αλλά μας βολεύει το τριήμερο.
Αλλίως οτι προσφορά δώ για εκείνη την περίοδο θα την αρπάξω.Την επέτειο μου πάντως στην Ελλάδα δεν θα την περάσω!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom