• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ερωτηση για ταξιδιωτικο πρακτορειο

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Συμφωνώ και γω να ρίξεις μια ματιά στα πρακτορεία για μεμονωμένους, που σου δίνουν εισιτηρια και διαμονή.
Για ρίξε μια ματιά εδώ :

http://www.multitravel.gr/prague-paraskevi.html
http://www.gotoczech.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=8&Itemid=15

Οταν χρειαστείς μπορώ να σου στείλω (email) πληροφορίες που είχα συγκεντρώσει από διάφορα sites -φορουμς (αξιοθέατα, φαγητό, καφέ, ιστορία κλπ)

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αν δε βρεις μόνη σου εισιτήρια με συμφέρουσα τιμή, μπορείς να κλείσεις πακέτο με κάποιο πρακτορείο (για 3ημερο Αγίου Πνεύματος σίγουρα θα υπάρχουν πολλά για Πράγα) και να μην ακολουθήσεις καθόλου το πρόγραμμά τους και να κινηθείς αυτόνομα. Τους βλέπεις στο πήγαινε μέχρι το ξενοδοχείο και στο έλα λίγο πριν την αναχώρηση.

Φυσικά ενημερώνεις τον αρχηγό ότι δε θα τους ακολουθήσεις για να μη σε ψάχνει.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν ο προορισμός είναι πολύ τουριστικός και οι τιμές λόγω ζήτησης φυσικά ακριβές, συνήθως συμφέρει να αγοράσεις κανονικά κάποιο πακέτο πρακτορείου και να το μετατρέψεις σε ανεξάρτητο.

Κάτι παρόμοιο είχαμε κάνει σχετικά πρόσφατα για Κωνσταντινούπολη, αλλά και πριν δώδεκα χρόνια για Πράγα (προ internet) και μας ήρθε αρκετά οικονομικά, χωρίς να φάμε στη μάπα και την ταλαιπωρία του γκρουπ.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τα Χριστουγεννα που πηγαμε Πραγα και κοιτουσα στα πρακτορεια ,οι τιμες (στο ενδιαμεσο βεβαια Χριστουγεννων Πρωτοχρονιας )δεν ηταν τοσο τρελες.Για παραδειγμα εβρισκες και με 450 +ημιδιατροφη.Επειδη η Πραγα πουλαει παρα πολυ στην Ελλαδα και υπαρχει μεγαλη προσφορα πιστευω οτι μπορεις να βρεις και με πρακτορειο.Ε πομενως αν δεν βρεις κατι ανεξαρτητο ..δες το με ατομικο πακετο κλεισμενο απο πρακτορειο δηλ. αεροπορικα +hotel.
Δεν ειναι Παταγωνια για παραδειγμα ,ωστε να εχεις περιορισμενες επιλογες.

nafsikaaa

Member
Hello guys! ^^
Θέλω μια μικρή βοήθεια...

Μήπως έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό ταξιδιωτικό γραφείο στην Θεσσαλονίκη, για εκδρομή στην Ισπανία?!
Σκεφτόμαστε να πάμε εκεί διακοπές με την κολλητή μου το καλοκαίρι και είπαμε να αρχίσουμε από τώρα το ψάξιμο.... :)

Α! Και κάτι ακόμη... Μεταξύ Μαδρίτης και Βαρκελώνης, τι λέτε να προτιμήσουμε?

Ευχαριστώωω :)

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
μεταξύ μαδρίτης και βαρκελώνης σου προτείνω ανεπιφύλακτα την σαραγόσα είναι ακριβώς στη μέση....

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Και γιατί να πάτε με γραφείο και δεν τα οργανώνετε μόνες σας από το internet; Χρόνο έχετε, χρήμα θα γλιτώστετε και πληροφορίες ιδίως για Βαρκελώνη στο φόρουμ θα βρέιτε πάρα πολλές.
Και αν είναι η πρώτη σας φορά μην αγχώνεσθε.;)
Πάντως αν επιμένετε για προακτορείο δες το superior travel, το οποίο έχει παράρτημα στη Θεσσαλονική και έχω ακούσει καλά λόγια. Εγώ προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

soupa

Banned
Επόμενο Ταξίδι
κρητη
Ταξίδι-Όνειρο
καρακας
oι δικοϊ μου ειχαν παει με ζορπιδη... παντως καλα περασαν..
αν και νομιζω οτι καποιος αλλος εχει μονο ισπανια που παει αν θυμηθω θα σου πω

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τι το θέλεις το πρακτορείο????? Όπως είπε και ο dik-7 παραπάνω, θα βρείτε ότι πληροφορίες θέλετε στο internet! Κάνε μια προσπάθεια και αν δεις ότι δυσκολεύεσαι τότε απευθύνεσαι σε πρακτορείο! Εγώ πάντως δεν έχω πάει ούτε Μαδρίτή, ούτε Βαρκελώνη, αλλά αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σ΄αυτές τις δύο θα διάλεγα τη Βαρκελώνη!

nafsikaaa

Member
Εγώ προσωπικά προτιμώ να πάμε μόνες μας! Η φίλη μου όμως επιμένει να πάμε οργανωμένα με γραφείο... Για μεγαλύτερη ασφάλεια, για το ότι θα υπάρχει πρόγραμμα, ξεναγός κτλ. Θα επιμείνω λίγο ακόμη, αλλά δεν νομίζω να μπορέσω να της αλλάξω γνώμη.

Θα ρίξω μία ματιά στα γραφεία που μου είπατε.. Ευχαριστώ! :)

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Παρόλο που εχω μολις επιστρεψει με τις καλυτερες εντυπωσεις απο τη συντομη επισκεψη μου στην αρχοντική και επιβλητικη Μαδριτη, πιστευω οτι, επειδη θα πατε για διακοπες το καλοκαιρι και ειστε κοριτσοπαρεα, ειναι προτιμοτερο να επισκεφτειτε την Βαρκελωνη που εχει θαλάσσα, εντονη νυχτερινη ζωη και γενικα θα μπορουσα να την χαρακτηρισω πιο αναλαφρη και πιο νεανικη σε σχεση με την πρωτεουσα. Επισης η Κοστα μπραβα ειναι πολυ κοντα και ειδικα το καλοκαρι αξιζει να την επισκεφτειτε (αλλωστε εαν πατε με γκρουπ ειναι απο τις κλασσικες ημερησιες εκδρομες που οργανωνονται απο βαρκελωνη)
Εαν δεν θελετε να πατε ατομικα, απο Θεσσαλονικη μια αξιοπιστη λυση ειναι το Διον, τουριστικό γραφείο, Θεσσαλονίκη, εκδρομές, ταξίδια, Ιταλία, ντουμπάι, Αίγυπτος, Παρίσι, Κίνα, Συρία, Kωνσταντινουπολη, το οποίο προσφερει υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες σε ξενοδοχεια, αεροπορικα κλπ
Επισης μην αποκλειετε και τα αθηναικα πρακτορεια Κυκλος και Καβαλιερο που ειδικευονται στην Ισπανια,επινοινωνηστε μαζι τους και ρωτηστε τους εαν μπορουν να συμπεριλαβουν στην εκδρομη και την αεροπορικη μεταβαση σας απο Θεσσαλονικη

nafsikaaa

Member
erminathess, σ'ευχαριστώ πολύυυ για τις πληροφορίες σου! Θα κοιτάξω αύτα που μου είπες!!! Να'σαι καλάααααα .... :D:D:D

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Κατ' αρχάς κακώς επιμένεις να πας οργανωμένα. θα χάσεις όλη την μαγεία του ταξιδιού.Τώρα Μαδρίτη ή Βαρκελώνη? εγώ έχω επισκεφτεί δύο φορές και στις δύο πόλεις αλλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει. Παίζει ρόλο κάθε φορά τι θέλεις να δεις και πως θέλεις να περάσεις τον χρόνο σου. Για πρώτη φορά θα προτιμούσα μαδρίτη. αλλά αυτό είναι προσωπική επιλογή. Τώρα συμπαταριώτισες αφού επιμένετε να πάτε οργανωμένα να προτιμήσεις το Κύκλος. Είναι το καλύτερο σε όλη την ελλάδα, έχει εμπειρία στην ιβυρική. Δεν θέλω να υποτιμήσω τα άλλα πρακτορεία αλλά ο καθένας στον τομέα ευθύνης του. και το κύκλος στην ιβυρική είναι καλύτερο από όλα τα άλλα.Αλλά είπαμε σαν τελευταία επιλογή, δεν υπάρχει λόγος να πάτε με γκρουπ. Κανένας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom