Μιχάλης
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σε αναζήτηση
Η μπανάνα που ανέφερα πήγαινε με τα προϊόντα μαϊμού που κυκλοφορούν σωρηδόν στις αγορές της Ασίας. Η δική σου μπανάνα που μου προσφέρεις και κρύα τι είναι? Για διαφώτισέ μας....
Το ότι η φίλη μας νομίζει ότι αγοράζει αυθεντικά προϊόντα, ενώ είναι καρα-μαϊμού, δεν είναι γνώμη κανενός, είναι η σκληρή πραγματικότητα. Αν η ίδια δεν το καταλαβαίνει, δε με απασχολεί. Με απασχολεί όμως και άλλοι συνταξιδιώτες, νέοι και άπειροι, να πέσουν στην ίδια παγίδα επειδή μία κοπελίτσα δε πήρε μυρωδιά τι της πούλησαν....αυτό με απασχολεί σε πληροφορώ και πολύ. Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με το να δίνονται πληροφορίες ανεύθυνες (και να τις βαπτίζεις αόριστα ως "γνώμη"), να παραμείνεις ευχαριστημένος. Εγώ, συγγνώμη, αλλά λειτουργώ διαφορετικά.
Και επειδή είχες ήδη αρπαχτεί όταν σε προέτρεψα να μελετήσεις κάποια πράγματα μόνος σου για το ταξίδι σας, ας το κλείσουμε εδώ.
Ας το κλείσουμε εδώ να τελειώνει η ιστορία... Γίναμε κουραστικοί σε όλους
Εγώ προσωπικά πήρα από μαγαζί Timberland παπούτσια με 50 Ευρώ στο Samui και άλλα παπούτσια από μαγαζιά Puma, Nike κλπ.
Για μένα είναι αυθεντικά κατά την κρίση μου. Αυτό είπαμε και αυτή είναι η γνώμη μας και δεν είναι ανεύθυνες πληροφορίες. Εσύ πίστευε ότι θες δεν με απασχολεί καθόλου απλά να αφήνεις τον άλλο να πιστέψει αυτό που θέλει και όχι να του επιβάλλεις την γνώμη σου.