• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Ερωτησεις για Ταιλανδη

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
μην ανησυχείς αδερφέ, μιά χαρά θα τα περάσετε. επιπλέον σκέψου ότι λόγω χαμηλής σαιζόν θα βρείτε και πολύ καλυτερες τιμές. βάλε και λίγο κρίση στη συνταγή... μείναμε σε 4άστερο με 24 ευρώ το βράδυ

GTS

Member
Γύρισα εχθές απο Ταυλάνδη. Το Πουκέτ κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει κάν την επίσκεψη. Είναι πολύ τουριστικό και χωρίς καθόλου χρώμα. Αν πάς θα πρότεινα να μείνεις στην Κάτα ή και Νάι χαρν για πιό ήσυχα. Δε το γύρισα όλο αλλά πατόνγκ, καρόν και μπάνγκ τάο δε μου άρεσαν καθόλου. Στο Κράμπι πήγα τυχαία στην παραλία Ράι λέι για λίγο και έμεινα 4 μέρες! Τέλος έμεινα άλλες 2 μέρες στο Κο Γιάο έτσι για να απομονωθούμε απο τους πολλούς τουρίστες. αν θές ηρεμία και συναναστροφή μόνο με ντόπιους αξίζει
Μόνο σε αυτά τα 3 μέρη πήγες δηλ.? Η θάλασσα πώς ήταν, φουρτουνιασμένη ή λάδι?

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
στη δυτική πλευρά του πουκέτ είχε μεγάλα κύματα και κάποιες μέρες απαγορευόταν το κολύμπι. Στο πι πι ντον ήταν λάδι όπως και σε όλα τα γύρω νησιά. Στο κράμπι ήταν επίσης ήρεμη αν και προς το απόγευμα σήκωνε λίγο κύμα αλλά όχι ενοχλητικό. Κο λάντα, κο γιάο και κο κάι ήρεμη θάλασσα

GTS

Member
στη δυτική πλευρά του πουκέτ είχε μεγάλα κύματα και κάποιες μέρες απαγορευόταν το κολύμπι. Στο πι πι ντον ήταν λάδι όπως και σε όλα τα γύρω νησιά. Στο κράμπι ήταν επίσης ήρεμη αν και προς το απόγευμα σήκωνε λίγο κύμα αλλά όχι ενοχλητικό. Κο λάντα, κο γιάο και κο κάι ήρεμη θάλασσα
Δηλαδή ότι είναι προστατευμένο στο κόλπο και μέσα από το Πουκέτ είναι ΟΚ και από πλευράς θάλασσας....χαίρομαι που το ακούω! Όλα αυτά τα μικρά νησάκια πρέπει να είναι παραδεισένια και για μένα άχαστα....θα ήθελα όμως να πήγαινα και Σίμιλαν, τα οποία όμως επηρεάζονται από τους μουσώνες.

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Λοιπον συνεχιζω ερωτησεις.Μεχρι να φυγω(Νοεμβριο),θα σας ζαλισω!!ξεκιναμε με Μπανκονγκ.Θα εχω 3 μερες.Λεω για Μεγαλο ανακτορο,Βατ Πο,Βατ Αρουν,Πλωτη αγορα,Αγορα Τσατουτσακ.Προλαβαινω να δω αυτα? ειναι κατι εκτος απο αυτα που δεν πρεπει να χασω μεσα στις 3 αυτες μερες.Επιπλεον προγραμματιζω μια μερα με βαση την Μπανκονγκ εκδρομη γεφυρα Κβαι και μια μερα εκδρομη Αγιουταγια.Τι λετε?

varioAthens

Member
Λοιπον συνεχιζω ερωτησεις.Μεχρι να φυγω(Νοεμβριο),θα σας ζαλισω!!ξεκιναμε με Μπανκονγκ.Θα εχω 3 μερες.Λεω για Μεγαλο ανακτορο,Βατ Πο,Βατ Αρουν,Πλωτη αγορα,Αγορα Τσατουτσακ.Προλαβαινω να δω αυτα? ειναι κατι εκτος απο αυτα που δεν πρεπει να χασω μεσα στις 3 αυτες μερες.Επιπλεον προγραμματιζω μια μερα με βαση την Μπανκονγκ εκδρομη γεφυρα Κβαι και μια μερα εκδρομη Αγιουταγια.Τι λετε?
Mια μέρα Αγιούταγια, μια μέρα Κβάϊ, δηλαδή μένει μόνο μία μέρα στην Μπανγκόκ!
Η δε πλωτή αγορά είναι καμιά ώρα δρόμος έξω από την πόλη, οπότε πάει και άλλη μισή μέρα. Συμπέρασμα: μένει μισή μέρα για Μπανγκόκ! Είναι ΠΟΛΥ λίγο!
Σημείωσε επίσης ότι η Τσάτουτσακ λειτουργεί μόνο σ/κ!
Έχω γράψει μία ιστορία για Μπανγκόκ, αν θες ρίξε μια ματιά: Μπανγκόκ - έτος 2552

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Vageli: Όπως τα λέει η Vario, εκτός αν εννοείς 3+1+1. Αν είναι να πας μέχρι το Kanchanaburi είναι κρίμα να μην πας και σε κάποιο από τα εθνικά πάρκα με τους καταράκτες, είναι πανέμορφα!
Επίσης η ιστορία της Vario για την Bangkok θυμάμαι πως είναι πρώτης τάξεως ταξιδιωτικός οδηγός για την πόλη.

Nikos, GTS: Γενικά ο κόλπς τοθ Phang Nga είναι πιο προστατευμένος. Εμείς πάντως πήγαμε να πνιγούμε στην longtail ανοιχτά των Phi Phi! Τόσο που πιάσαμε στεριά για να κοπάσει η καταιγίδα και να ηρεμήσουν τα κύματα ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στο λιμάνι. Αφού αποφασίσαμε παμψηφεί να την ακυρώσουμε την εκδρομή και πως δεν θέλαμε ούτε λεφτά πίσω ούτε τίποτα!! Νίκο ήσουν τυχερός με τον καιρό. Εγώ όταν ήμουν εκεί, σε Phuket και Railey έφαγα κουβάδες νερό!! Όταν ήμουν στη Railey έβρεχε 3 μέρες συνεχόμενα, με κάτι μικρές παύσης τα απογεύματα! :( Είναι να έχεις την τύχη με το μέρος σου!

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Δε ξέρω mpiftex ίσως και να ήμουν τυχερός, απλά όσες φορές έχω πάει στους τροπικούς (4 φορές...) είναι πάντα σε περίοδο μουσώνων και ποτέ μα ποτέ δεν έφαγα γερή βροχή. αλλά ίσως θέλει και λίγη τύχη το πράγμα. και πάλι βέβαια στο Railey δε θα με πείραζε να ήμουν και πάλι έστω με και 3ήμερη βροχή

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
θα εχω 3 μερες Μπανκονγκ+1 Κβαι+1 Αγιουταγια.Συμφωνα με αυτα που ειπα ειμαι οκ η θα χασω κατι σημαντικο?Επιπλεον μπορειτε να μου συστησετε καλο γραφειο στη Μπανκονγκ για να κλεισω τις 2 μου εκδρομες(Κβαι και Αγιουταγια).Απο ξενοδοχειο στη Μπανκονγκ κατι σχετικα κεντρικο με aircondition safe box στο δωματιο και τουαλετα και σχετικο καθαρα και με 1000 baht.Σας βαζω δυσκολα?

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ερωτησεων συνεχεια,σε ποια περιοχη της Μπανκονγκ θα βρω τουριστικα γραφεια μαζεμενα για να κανονισω τις εκδρομες μου για Κβαι και Αγιουταγια?Καποιο τουριστικο να μου προτεινετε στην Μπανκογκ?Το Arnoma Ηotel ειναι πληρες για τις ημερομηνιες που το θελω!Κατι αλλο με αυτα τα χρηματα και τα στανταρτς στην Μπανκονγκ?

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Πολλα τουριστικα γραφεια εχει στην καο σαν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα