• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ερωτησεις για Ρωμη

kabamarou

Member
Να σου πω την αλήθεια αν κάποιος βγάλει ένα δρομολόγιο για να δει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρώμης που είναι στο κέντρο δεν έχει και πολλά πάρκα για να κάτσει να φάει πάνω στην διαδρομή με εξαίρεση την vila borgese που πάλι μπορεί να μην την βάλει στο δρομολόγιο του κάποιος.Δίπλα στον Τίβερη πάλι το βράδυ δεν μας ερχότανε και πολύ άνετα να κάτσουμε τουλάχιστον από μερικά σημεία που περάσαμε γιατί είχε πολύ ερημιά και ήταν κάπως παράξενη η ατμόσφαιρα και μυστήρια.Εγώ γούσταρα να κάτσω πάντως αλλά στην παρέα μου έβγαζε κάτι το τρομακτικό...Σημεία όπως η σκαλινάτα και η φοντάνα ήταν ότι έπρεπε για να ξαποστάσεις και μια που κάθεσαι να βγάλεις και το σαντουιτάκι η τα μπισκότα που έχεις στην τσάντα για να φας.

Το τελευταίο που έγραψες πάλι δεν το κατάλαβα.Γράφεις ειπε ο δημαρχος: φατε,μην αφηνετε ψιχουλα κ σκουπιδια.επιτρέπει τελικά ο δήμαρχος να φας η όχι...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
kabamarou said:
Το τελευταίο που έγραψες πάλι δεν το κατάλαβα.Γράφεις ειπε ο δημαρχος: φατε,μην αφηνετε ψιχουλα κ σκουπιδια.επιτρέπει τελικά ο δήμαρχος να φας η όχι...
το ειπε στη διαρκεια του σοου του στη σκαλινατα. οχι δεν επιτρεπει επι των σκαλιων, λιγο παραπερα δεν συμβαινει τπτ. το παρκο απο τη σκαλινατα θυμιζω απεχει ουτε 5' με τις κυλιομενες...

thgr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Θέλω τη γνώμη σας! Για πρώτο ταξίδι στην Ιταλία προτείνετε Ρώμη ή βόρεια Ιταλία;

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Θέλω τη γνώμη σας! Για πρώτο ταξίδι στην Ιταλία προτείνετε Ρώμη ή βόρεια Ιταλία;
Xωρίς δεύτερη σκέψη Ρώμηηη!! Εκτός του ότι μιλάμε για την "Αιώνια Πόλη" βάλε στα συν της ότι είναι και παντός καιρού οπότε δε θα έχεις πρόβλημα όποια εποχή και να πας...;)

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Εννοείται Ρώμη...δεν χρειάζεται καν να ρωτάς :)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αν ειναι η Βορεια Ιταλια χειροτερη απο τη Ρωμη χανω πασα ιδεα για τη γειτονα...

kabamarou

Member
το παρκο απο τη σκαλινατα θυμιζω απεχει ουτε 5' με τις κυλιομενες...
αυτές τις κυλιόμενες δεν τις ήξερα και δεν τις είδα και προφανώς και η πλειοψηφία των τουριστών μάλλον δεν τις ξέρει.Βράδυ πηγαίνει κόσμος στο πάρκο;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
kabamarou said:
αυτές τις κυλιόμενες δεν τις ήξερα και δεν τις είδα και προφανώς και η πλειοψηφία των τουριστών μάλλον δεν τις ξέρει.Βράδυ πηγαίνει κόσμος στο πάρκο;
στη σταση του μετρο ειναι.
παει κοσμος το βραδυ αφου εχει κ μπαρ. για πικ νικ δεν νομιζω....

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εννοείται Βορρά. Ρώμη, και καθόλου να μην πας, δεν πειράζει. Εστίασε σε Βενετία, Μπολόνια, Φλωρεντία, Λίμνες, Τορίνο, Γένοβα κλπ και δε θα το μετανιώσεις.

Υ.Γ. Αυτοί εδώ παραπάνω που προτείνουν Ρώμη, είναι επειδή δεν έχουν πάει στα περισσότερα από τα μέρη αυτά.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
taver said:
Εννοείται Βορρά. Ρώμη, και καθόλου να μην πας, δεν πειράζει. Εστίασε σε Βενετία, Μπολόνια, Φλωρεντία, Λίμνες, Τορίνο, Γένοβα κλπ και δε θα το μετανιώσεις.
Υ.Γ. Αυτοί εδώ παραπάνω που προτείνουν Ρώμη, είναι επειδή δεν έχουν πάει στα περισσότερα από τα μέρη αυτά.
αλλο ενα μνημειακο ποστ με τη συνηθη φιρμα..ξεχειλιζει ευφυιας, αριστο-αν κ με πονεσε η κοιλια μου απο τα γελια..
πες και δυο λογακια να συνεχισουμε το γελιο...Τορινο να μη χασει το μυθικο Lingotto, Genova τους ντοκους της Grimaldi και Μπολονια για μορταδελα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom