vickokka
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- παντου
Μην απελπίζεσαι, μικρή είσαι, έχεις χρόνια μπροστά σου, να ταξιδέψεις, να θεραπευθείς...Μιλαω λιγο "εκ πειρας" αν μπορει να θεωρηθει πειρα αυτό που έχω τελοσπαντων, αλλα ειμαι σιγουρη οτι ακριβως επειδη το πρωτο μου ταξιδι εκει ηταν στη Ρωμη, γι αυτο λατρεψα και πορωθηκα με την Ιταλια γενικοτερα!!
Μην απελπίζεσαι, μικρή είσαι, έχεις χρόνια μπροστά σου, να ταξιδέψεις, να θεραπευθείς...
Μην απελπίζεσαι, μικρή είσαι, έχεις χρόνια μπροστά σου, να ταξιδέψεις, να θεραπευθείς...
Ε, ναι, όσο περισσότερο ταξιδεύεις και βλέπεις και μαθαίνεις περισσότερα, (για μένα τουλάχιστον) γίνονται ανακατατάξεις στις προτιμήσεις, επιλογές και ιεραρχήσεις σου. Και κάποιων πραγμάτων που σ' εντυπωσιάζουν στην αρχή, σιγά σιγά, τοποθετημένων σ΄ένα όλο και μεγαλύτερο "σύμπαν", μειώνεται η βαρύτητα που τους είχες προσδώσει.τι εννοείς με τη θεραπεία? να "απομυθοποιήσει"?λίγο?
ήξερα ότι θα έβγαζες "μήνυμα", δε ρώτησα τυχαία...Ε, ναι, όσο περισσότερο ταξιδεύεις και βλέπεις και μαθαίνεις περισσότερα, (για μένα τουλάχιστον) γίνονται ανακατατάξεις στις προτιμήσεις, επιλογές και ιεραρχήσεις σου. Και κάποιων πραγμάτων που σ' εντυπωσιάζουν στην αρχή, σιγά σιγά, τοποθετημένων σ΄ένα όλο και μεγαλύτερο "σύμπαν", μειώνεται η βαρύτητα που τους είχες προσδώσει.
εγω θεωρω οτι βγαινουμε οφ τοπικ.Vasileti said:Θα ήθελα όμως να το συνεχίσεις με κάποιο τρόπο... ίσως τι προσδοκίες έχουμε από τα ταξίδια...γιατί τα κάνουμε...
Θεωρώ πάντως ότι...
Thank God! Εκανα καλη αρχηεγω θεωρω οτι βγαινουμε οφ τοπικ.
ας μεινουμε εντος θεματος. εδω λεμε ΜΟΝΟ για τη Ρωμη,οχι γενικα. και απαντα φυσικα οποιος θελει για την Αιωνια. και εμεις που εχουμε παρωπιδες (γιουπιιιι) και οι λοιποι απελευθερωμενοι, πολυταξιδεμενοι.
στην Ιταλια λοιπον που πολλες πολεις ειναι ωραιες πρωτα παμε Ρωμη και μετα οπουδηποτε αλλου. κοινη λογικη.
Παντως Samion η ερωτηση του φιλου ηταν αν προτεινουμε Ρωμη η Βορεια Ιταλια για πρωτο ταξιδι και οχι αν προτεινουμε Ρωμη η Ρωμη για πρωτο ταξιδι!εγω θεωρω οτι βγαινουμε οφ τοπικ.
ας μεινουμε εντος θεματος. εδω λεμε ΜΟΝΟ για τη Ρωμη,οχι γενικα. και απαντα φυσικα οποιος θελει για την Αιωνια. και εμεις που εχουμε παρωπιδες (γιουπιιιι) και οι λοιποι απελευθερωμενοι, πολυταξιδεμενοι.
στην Ιταλια λοιπον που πολλες πολεις ειναι ωραιες πρωτα παμε Ρωμη και μετα οπουδηποτε αλλου. κοινη λογικη.