Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
δεν ξερω. να παρακολουθειτε κ το θεμα ιταλια κ covidΕυχαριστώ πολύ, έχει αυτές τις ημερομηνίες κάποιο ενδιαφέρον γεγονός που μπορούμε να δούμε?
δεν ξερω. να παρακολουθειτε κ το θεμα ιταλια κ covidΕυχαριστώ πολύ, έχει αυτές τις ημερομηνίες κάποιο ενδιαφέρον γεγονός που μπορούμε να δούμε?
Γνωρίζετε μήπως 15 του μήνα (ημέρα επιστροφής)που είναι μεγάλη αργία αν λειτουργούν λεωφορεία για αεροδρόμιο ?Το κέντρο της Ρώμη δεν είναι άδειο σε καμιά περίπτωση, ίσως λειπουν οι ντόπιοι αλλά είναι high season για τουριστες. Μαγαζιά δεν θυμάμαι να είχαμε συναντήσει πολλα κλειστά στο κέντρο, δεν είχαμε καποιο θλεμα. Από θέμα ζέστης είναι σαν την Αθήνα.
Δεν ειναι αργια στην Ιταλια.Γνωρίζετε μήπως 15 του μήνα (ημέρα επιστροφής)που είναι μεγάλη αργία αν λειτουργούν λεωφορεία για αεροδρόμιο ?
Έχω διαβάσει ότι είναι μεγάλη αργία 15 Αυγούστου. Σε όλα τα site αυτό λένε τουλάχιστον . Δεν γνωρίζωΔεν ειναι αργια στην Ιταλια.
Ολα λειτουργουν κανονικα.Έχω διαβάσει ότι είναι μεγάλη αργία 15 Αυγούστου. Σε όλα τα site αυτό λένε τουλάχιστον . Δεν γνωρίζω
είναι τεράστια αργία τον 15αυγουστο. Ferragosto.Δεν ειναι αργια στην Ιταλια.
Πιο πολύ το λέω για την μετάβαση μας στο αεροδρόμιο. Θα έχει πχ λεωφορεία και μετρό για να φτάσω?είναι τεράστια αργία τον 15αυγουστο. Ferragosto.
Ferragosto
τα πάντα κλειστά αλλά στις τουριστικές περιοχές αλλάζει.
στη Ρώμη δεν έχω βρεθεί για να ξέρω τι παίζει.
λεωφορεία για αεροδρόμιο θα βρείτε σίγουρα. δεν. κλείνουν αυτά.
φυσικά κάνε μετάφραση να δεις τι γράφει.Πιο πολύ το λέω για την μετάβαση μας στο αεροδρόμιο. Θα έχει πχ λεωφορεία και μετρό για να φτάσω?
Στη Ρώμη πως ήταν τα πράγματα? Ήταν κλειστά τα μαγαζιά τον Αύγουστο όπως διαβάζω λόγω διακοπών?Είναι αργία! Εμείς είχαμε ένα θέμα 13/8 με το νοικιασμένο αυτοκίνητο και στα χωριά που ψάχναμε για συνεργείο μας έλεγαν ότι τα πάντα είναι κλειστά λόγω της επικείμενης αργίας, στα τουριστικά όμως μέρη δεν υπήρχε κανένα θέμα.