ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
ναι, αρκεί να το κάνεις, η επιστροφή να είναι 14 μέρες πριν την πτήση
Φίλε Voyager, είσαι ευχαριστημένος από την διαδικασία κράτησης της wizz; Γενικά ως εταιρεία τι παίζει; έχει τα ίδια θέματα - μπελάδες με την ryan;Κ μένα μου ζητούσε στην τελευταία φόρμα η ραυαν διευθυνση...και έτσι επειδη δεν καταλαβαινα και με κουρασε :roll:έκλεισα με wizzair. Τι ακριβώς συμπληρωσες τελικά σε κείνο το πεδίο;
(καλες χρυσες οι λοου κοστ, αλλα μου χουν βγαλει την ψυχη!)
Καλησπέρα Marcy! Το θέμα που διάβασες για τη ryan πρέπει να ειναι το χρησιμότατο θέμα του ThanasisU2 το οποίο έχει ξελασπώσει κόσμο και κοσμάκη.Καλησπέρα σε όλους!!!Είμαι καινούριο μέλος στο φόρουμ!!Έχω σκοπό να ταξιδέψω στην Ρώμη με την rayanair. Πρώτη φορά ταξιδεύω στο εξωτερικό και προχθές έβγαλα κάρτα Visa της Eurobank για να κλείσω ηλεκτρονικά το εισιτήριό μου. Ευτυχώς διάβασα εδώ ένα κείμενο που εξηγούσε λεπτομερώς τον τρόπο που θα κλείσουμε το εισιτήριο..δυστυχώς έχω κολλήσει στο τέλος.Τα αγγλικά μου δεν είναι ιδιαίτερα καλά και αυτήν την κάρτα Visa πρώτη φορά την χρησιμοποιώ.Λοιπόν στο τέλος που λέει payment δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς πρέπει να γράψω στο expiry month expiry year!!εμενα η κάρτα μου πάνω γράφει μόνο expires end 02.Επίσης εκεί που γράφει Cardholder Address Information ζητάει αν κατάλαβα καλά την διεύθυνση που έχω δηλώσει στην κάρτα μου, σωστα; Αυτά μέχρι στιγμης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια
Χαχαχα ε σιγά τη ντροπή! Απλώς με παραξένεψες και έψαχνα τις κάρτες μου να δω τι γράφουνΛοιπόν τώρα αντιλήφθηκα οτι είμαι λίγο στραβή διότι γράφει 02/14 αλλα δεν φταίω και γω το έχουν με λευκά γράμματα σε λευκό φόντο..πω πω ντροπή!! Μόλις έκανα την αγορά.τώρα μου μένει το Check in!!Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!