• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ερωτήσεις για ryanair

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Παρακαλώ όταν βλέπετε ότι κάτι δεν είναι σύμφωνο με τους κανόνες να το αναφέρετε με το μαγικό κουμπί.

tinkerbell1

New Member
Χειραποσκευή

Πρακαλώ, επειδή αφενός έχω πολύ μικρή εμπειρία από αεροπορικά ταξίδια αφετέρου είναι η πρώτη φορά που έχω κλείσει αεροπορικό εισιτήριο με τη ryanair, μπορείτε να με ενημερώσετε αν εκτός από την χειραποσκευή μου που θα τοποθετήσω στην καμπίνα του αεροπλάνου, μπορώ να κρατώ στη θέση μου και την γυναικεία τσάντα μου (μετριου μεγέθους)? Ίσως η ερώτηση ακούγεται γελοία αλλά ο λόγος που το ρωτώ είναι επειδή σε μια φωτογραφία της ryan η οποία δείχνει τι πράγματα μπορούμε να έχουμε μέσα στη χειραποσκευή, περιλαμβάνεται και τέτοια τσάντα. Εννοώ, είμαι υποχρεωμένη την τσάντα μου να την τοποθετήσω μέσα στην χειραποσκευή?
Ευχαριστώ για την κατανόηση στην ενδεχομένως αστεία ερώτησή μου, αλλά παρακαλώ δικαιολογήστε την έλλειψη εμπειρίας μου.

panpan

Member
@Εννοώ, είμαι υποχρεωμένη την τσάντα μου να την τοποθετήσω μέσα στην χειραποσκευή?

Ναι

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ίσως η ερώτηση ακούγεται γελοία αλλά ο λόγος που το ρωτώ είναι επειδή σε μια φωτογραφία της ryan η οποία δείχνει τι πράγματα μπορούμε να έχουμε μέσα στη χειραποσκευή, περιλαμβάνεται και τέτοια τσάντα. Εννοώ, είμαι υποχρεωμένη την τσάντα μου να την τοποθετήσω μέσα στην χειραποσκευή?
Γελοία δεν είναι η ερώτησή σου (το αντίθετο), γελοία είναι η απαίτηση της Ryanair να χώνεις όλα σου τα υπάρχοντα στο carry-on, ακόμα και τα ψώνια απ' τα duty free, ενώ παράλληλα να σου δίνει τη δυνατότητα επιβίβασης στο αεροσκάφος φορώντας στρώσεις ρούχων με τις τσέπες τους παραγεμισμένες με ότι δε χώρεσε στο carry-on.

Last edited by a moderator:

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Τι θα γίνει με τα offtopic πιά;

Το επόμενο ban...

Marcy

Member
Γεια σε όλους!!!Λοιπόν την Πέμπτη πετάω για Ρώμη με την rayanair αλλά δυστυχώς ο συνοδοιπόρος μου δεν θα μπορέσει να έρθει τελικά.Μήπως γνωρίζετε αν θα μπορούσα να αλλάξω το άτομο στο οποίο έχει γίνει η κράτηση?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!!!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μήπως γνωρίζετε αν θα μπορούσα να αλλάξω το άτομο στο οποίο έχει γίνει η κράτηση??
H αλλαγή ονόματος κοστίζει ?110 είτε το εισιτήριο είναι μονής διαδρομής είτε μετ' επιστροφής.
Aν έκλεισες το εισιτήριο τηλεφωνικά κοστίζει ?160.

http://www.ryanair.com/en/terms-and-conditions#regulations-tableoffees

jimp

Member
Οπως γινεται ευκολα κατανοητο,καλυτερα και φυσικα φθηνοτερο θα σου βγει να βγαλεις ενα καινουριο εισιτηριο.

Marcy

Member
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!απ'οτι είδα τώρα τα εισιτήρια για Ρώμη την Πέμπτη είναι περίπου 130 ευρώ..λέω καλύτερα να αλλάξω το όνομα.Μήπως γνωρίζετε τον τρόπο?

Marcy

Member
Συγνώμη που ξαναρωτάω αλλα τι ακριβώς πρέπει να κάνω..δηλαδή το μόνο που κάνω είναι να γράψω άλλο όνομα στο check in απο αυτό που έβαλα στην κράτηση?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou