ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
manage your booking, και εκεί θα βρεις την επιλογή αλλαγή ονόματος
Απίστευτο video. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Τώρα, με τόσα που έχω ακούσει για την συγκεκριμένη εταιρία και με δεδομένο ότι θα ταξιδέψω σε 2 εβδομάδες, έχω την εξής απορία. Η χειραποσκευή μου τηρεί όλες τις προδιαγραφές εκτός από τη μια διάσταση. Δηλαδή η μία πλευρά, αντί για 20 εκατοστά είναι 22 εκ. Σημειώνω ότι είναι σκληρή χειραποσκευή. Υπάρχει περίπτωση να μην την δεχτούνε για 2 εκατοστά?? Τι να κάνω, να το ρισκάρω, ή μήπως με βάλουν να την πληρώσω και μου βγει σχεδόνΓελοία δεν είναι η ερώτησή σου (το αντίθετο), γελοία είναι η απαίτηση της Ryanair να χώνεις όλα σου τα υπάρχοντα στο carry-on, ακόμα και τα ψώνια απ' τα duty free, ενώ παράλληλα να σου δίνει τη δυνατότητα επιβίβασης στο αεροσκάφος φορώντας στρώσεις ρούχων με τις τσέπες τους παραγεμισμένες με ότι δε χώρεσε στο carry-on.
[URL="απόλυτος παραλογισμός![/URL]
Ευχαριστώ για την απάντησηΚαλύτερα να μην το ρισκάρεις!!!αν η χειραποσκευή σου είναι σκληρή και δεν μπορέσεις να την βάλεις στο καλούπι τους θα την πληρώσεις!πάρε καλύτερα μαλακό σακίδιο μαζί σου που να μπορείς να το ζουλίξεις!
Να πάρεις καινούρια χειραποσκευή και να μην το ρισκάρεις tinkerbell1. Ακόμη κι αν στο "Μακεδονία" δεν σε ελέγξουν είναι πολύ πιθανό να σε ελέγξουν στο γυρισμό και αν οι διαστάσεις είναι έστω και ένα εκατοστό εκτός προδιαγραφών θα αναγκαστείς να πληρώσεις πρόστιμο. Έχει ειπωθεί στο forum χιλιάδες φορές, το ταξίδι με τη Ryanair συνήθως είναι πάμφθηνο αλλά μόνο αν ακολουθείς κατα γράμμα τις οδηγίες τους.Απίστευτο video. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Τώρα, με τόσα που έχω ακούσει για την συγκεκριμένη εταιρία και με δεδομένο ότι θα ταξιδέψω σε 2 εβδομάδες, έχω την εξής απορία. Η χειραποσκευή μου τηρεί όλες τις προδιαγραφές εκτός από τη μια διάσταση. Δηλαδή η μία πλευρά, αντί για 20 εκατοστά είναι 22 εκ. Σημειώνω ότι είναι σκληρή χειραποσκευή. Υπάρχει περίπτωση να μην την δεχτούνε για 2 εκατοστά?? Τι να κάνω, να το ρισκάρω, ή μήπως με βάλουν να την πληρώσω και μου βγει σχεδόν
όσο το εισιτήριο???