ναι ετυχε και? δεν ειχε θεμα η πτηση ε?ποσο εκανε να επανελθει για να βγαλω αλλα 2?έχει τύχει σε μένα προ καιρού σε πτήση Θεσ/νίκη-Χανιά.
ναι ετυχε και? δεν ειχε θεμα η πτηση ε?ποσο εκανε να επανελθει για να βγαλω αλλα 2?έχει τύχει σε μένα προ καιρού σε πτήση Θεσ/νίκη-Χανιά.
είχα βγάλει και εγώ 2 εισιτήρια και μετά όταν έμπαινα για να δω αν αλλάξαν οι τιμές δεν έβγαζε καθόλου τις πτήσεις. μετά από κάποιες μέρες επανήλθε. ( δεν θυμάμαι μετά από πόσες, αλλά πάντως όχι πολλές ).ναι ετυχε και? δεν ειχε θεμα η πτηση ε?ποσο εκανε να επανελθει για να βγαλω αλλα 2?
Εμένα όλες μου οι τσάντες είναι μεγάλες! Ταξιδεύω αυτή τη βδομάδα και δεν ξέρω τι να κάνω. Τελικά αντιμετώπισες πρόβλημα?Ευχαριστω πολυ
Συγνωμη να ρωτησω κ κατι αλλο...αν η τσαντα χεριου αντι για 20 εκατοστα ειναι 25 πειραζει? Δηλαδη θα τη μετρησουν?
Μπορεί να τελείωσαν τα εισιτήρια που έβλεπες σε εκείνη την τιμή..Παιδία κοίταζα one way εισιτήρια για επιστροφή από Λονδίνο και υπάρχει αρκετή διαφορά στην τελική τιμή του εισιτηρίου ( με βαλίτσα ) από το να το κλείναμε από την αρχή μετεπιστροφής.
Το αν κάποιος αντιμετώπισε ή όχι πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με το τι θα συμβεί σε σένα.Να έχεις τις διαστάσεις που προβλέπονται για να είσαι ήσυχη.Αλλιώς θα σου στοιχήσει κοντά όσα θα έδινες για μία καινούργια βαλίτσα.Εμένα όλες μου οι τσάντες είναι μεγάλες! Ταξιδεύω αυτή τη βδομάδα και δεν ξέρω τι να κάνω. Τελικά αντιμετώπισες πρόβλημα?
Όχι δεν είναι αυτό, αν πάω να κάνω round trip με ημερομηνία αναχώρηση μια άσχετη μέρα και ημερομηνία επιστροφής την ημερομηνία που βάζω και για one way απ´ το λονδίνο, αν κάνεις μετά την μετατροπή λίρας ευρώ οι τιμές δεν ταυτίζονται. Όπως επίσης και η προσθήκη βαλίτσας. Αν κλείσεις ελλάδα- λονδινο και λονδίνο-ελλάδα η 15κιλη είναι 25€ ενώ αν κλείσεις σε one way από λονδίνο-αθήνα ειναι 25λίρες δηλ 34€.Μπορεί να τελείωσαν τα εισιτήρια που έβλεπες σε εκείνη την τιμή..
Ναι έτσι είναι το έχει και στους πίνακες χρεώσεων..ίδιοι αριθμοί,διαφορετικό νόμισμα..15κιλη είναι 25€ ενώ αν κλείσεις σε one way από Λονδίνο-αθήνα ειναι 25λίρες δηλ 34€.
εχω ταξιδεψει απειρες φορες με ryanair κ εχω να πω ενα πραγμα .. ειχα backpack 20 λιτρων και δεν μου έκαναν ελεγχο ποτε.. αμα το πατησεις μεσα στο κουτι και χωρεσει παει παντουΕμένα όλες μου οι τσάντες είναι μεγάλες! Ταξιδεύω αυτή τη βδομάδα και δεν ξέρω τι να κάνω. Τελικά αντιμετώπισες πρόβλημα?
doragk said: ↑
Ευχαριστω πολυ
Συγνωμη να ρωτησω κ κατι αλλο...αν η τσαντα χεριου αντι για 20 εκατοστα ειναι 25 πειραζει? Δηλαδη θα τη μετρησουν?
ειναι θεμα "τύχης" και της "όρεξης" των ελεγκτών στο αεροδρομιο.Εμένα όλες μου οι τσάντες είναι μεγάλες! Ταξιδεύω αυτή τη βδομάδα και δεν ξέρω τι να κάνω. Τελικά αντιμετώπισες πρόβλημα?
Οχι, αρκει να "μπεί" στο κουτι.Αν χωραει στο κουτι υπαρχει περιπτωση να τη μετρησουν και με μεζουρα;