greg_thess
Member
Ελπίζω να μην εννοείς να πάτε έτσι στο αεροδρόμιο,χωρίς να έχετε κάνει τσεκ ιν..Θα κάνεις τσεκ ιν online όπου και θα σας δωθούν αυτόματα οι θέσεις.Αν πάμε ετσι θα μας βάλουν δίπλα δίπλα ?
Ελπίζω να μην εννοείς να πάτε έτσι στο αεροδρόμιο,χωρίς να έχετε κάνει τσεκ ιν..Θα κάνεις τσεκ ιν online όπου και θα σας δωθούν αυτόματα οι θέσεις.Αν πάμε ετσι θα μας βάλουν δίπλα δίπλα ?
Βγαίνεις έξω και έχει και ωραία καφετέρια αν δεν βρέχει. Μέσα δεν είδα χώρο.1. Μιας και πρώτη μου φορά θα πατήσω αγγλικό έδαφος, σε εκείνο το αεροδρόμιο το Stansted, καπνίζουν κάπου τα τρελλά φουγάρα?
Και από επίσημη πηγή (ούτε καν ηλεκτρονικό τσιγάρο)σε εκείνο το αεροδρόμιο το Stansted, καπνίζουν κάπου τα τρελλά φουγάρα?
εμ, αντί να ξεστραβωθώ και να ψάξω καλύτερα στο επίσημο site, πολυλογώ στο φόρουμ!Και από επίσημη πηγή (ούτε καν ηλεκτρονικό τσιγάρο)
http://www.stanstedairport.com/at-the-airport/services-and-facilities/smoking-areas/
Έξω φυσικά θα καπνίσεις, ευτυχώς δεν έπιασαν ακόμη τα κρύα! (υποθέτω).Μιας και πρώτη μου φορά θα πατήσω αγγλικό έδαφος, σε εκείνο το αεροδρόμιο το Stansted, καπνίζουν κάπου τα τρελλά φουγάρα?
Εξω ακριβως απο τις τζαμαριες που θα δεις οταν βγεις απο το χωρο αφιξεων, εκει θα καπνιζουν και αλλα φουγαρα.Τυχερέ για το 1.
Ωχ για το 2.... αν δεν έχουμε αλλαγές, θα κάνω το jogging μου δηλαδή!