greg_thess
Member
Και επίσης το πιο σημαντικό αν υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην πρώτη πτήση και χάσεις τη δεύτερη αγοράζεις νέο εισιτήριο καθώς η εταιρεία δεν υποχρεούται να σε βάλει στην επόμενη πτήση δωρεάν.
Σωστά, το τσεκ ιν ανοίγει 7 μέρες πριν την πτήση και σου δίνει το σύστημα τυχαία δωρεάν θέση. Αφού τα δυο εισιτήρια κλείστηκαν μαζί (στην ίδια κράτηση) τότε το πιθανότερο (95%) είναι να σας δώσουν διπλανές θέσεις. Όμως καλό είναι να μην αφήσετε το τσεκ ιν για την τελευταία μέρα γιατί μπορεί να έχουν μείνει σκόρπιες θέσεις.Απ οτι ειδα στο site αν δεν αγορασεις θεση μπορεις να κανεις check in 7 μερες πριν και οχι 30 οπως παλιοτερα; Και σου δινουν αυτοι θεση με το check in; Ξερετε αν θα μας δωσουν με το συζυγο που τα κλεισαμε ταυτοχρονα διπλανες θεσεις;
Νομίζω είναι λίγο λαχείο η φάση. Εμένα μου έχει τύχει να μου δώσουν τις τελευταίες θέσεις (σειρά 33) όταν έκανα τσεκ ιν τελευταία μέρα.εγώ πάλι αφήνω το τσεκ ιν όσο ποιο αργά μπορώ. το πρωί που έκανα τσεκ ιν για το ταξίδι μου στην Ιταλία πήρα τις θέσεις 1Α και 1Β. όσες φορές το έκανα είχε επιτυχία.
μπορεί να ήταν και σύμπτωση.
Αν η κάρτα σου επάνω γράφει electron θα επιλέξεις το αντίστοιχο πεδίο, αλλιώς θα επιλέξεις debit.Καλησπερα,για τη χρεωστικη ALPHA BANK ENTER VISA τι επιλογη να βαλω για την πληρωμη των εισιτηριων?Η καρτα πανω γραφει σκετο visa αλλα ειναι χρεωστικη.Να βαλω debit visa η' electron visa?