• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ερωτήσεις για Ryanair v.2

Kyriakosm

Member
Σας ευχαριστω πολύ. Θα ταξιδέψω πρωτη φορά με την ryanair.εχω κανει παρα πολλα ταξίδια στο εξωτερικό.συνηθως παω με την EAZYJET. Δεν είχα ποτε κανένα πρόβλημα .φετος όμως θα παω ΒΕΛΓΙΟ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ και βρίσκω φθηνά εισιτηρια με την ryanair στο μπεργκαμο.κατι αλλο που θα πρεπει να προσέξω με αυτήν την εταιρεία;

kipi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
να εισαι ενταξει με τις διαστασεις της χειραποσκευης σου,τα υγρα που μεταφερεις (οπως ισχυει και με ολες τις εταιρειες) και καλο ταξιδι

Kyriakosm

Member
να εισαι ενταξει με τις διαστασεις της χειραποσκευης σου,τα υγρα που μεταφερεις (οπως ισχυει και με ολες τις εταιρειες) και καλο ταξιδι
Σε ευχαριστω πολύ.σχετικα με ευρωπαϊκές πολεις αλλα κύριως πανέμορφα μερη της ευρωπης μπορω να βοηθήσω.

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Θες καποια συγκεκριμενη?αν οχι μια βδομαδα πριν την πτηση θα σου δωσει μια τυχαια θεση οταν κανεις check in

Kyriakosm

Member
Θες καποια συγκεκριμενη?αν οχι μια βδομαδα πριν την πτηση θα σου δωσει μια τυχαια θεση οταν κανεις check in
Σε ευχαριστω πολύ. Όχι δεν θελω κάποια συγκεκριμένη,αλλα εχω ακούσει κάτι παλαβά πράγματα (πχ οτι οποιος προλάβει παίρνει θέση κλπ).

jimp

Member
Σε ευχαριστω πολύ. Όχι δεν θελω κάποια συγκεκριμένη,αλλα εχω ακούσει κάτι παλαβά πράγματα (πχ οτι οποιος προλάβει παίρνει θέση κλπ).
Αυτό ίσχυε παλιότερα, ο καθένας πήγαινε και καθότανε όπου ήθελε.Πλέον είτε πληρώνεις για συγκεκριμένη θέση που θες είτε 7 μέρες πριν την πτήση σου δίνει αυτόματα το σύστημα.
Επίσης πλέον δεν χρειάζεται να εκτυπώνεις το boarding pass, υπάρχει εφαρμογή για το κινητό ή το τάμπλετ.

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Αυτό ίσχυε παλιότερα, ο καθένας πήγαινε και καθότανε όπου ήθελε.Πλέον είτε πληρώνεις για συγκεκριμένη θέση που θες είτε 7 μέρες πριν την πτήση σου δίνει αυτόματα το σύστημα.
Επίσης πλέον δεν χρειάζεται να εκτυπώνεις το boarding pass, υπάρχει εφαρμογή για το κινητό ή το τάμπλετ.
προσοχη ομως το Τσιαμπινο στη Ρωμη δεν το δεχεται , το γραφω σαν πληροφορια για καποιους αλλους , μια και ο φιλος νομιζω πεταει Περγκαμο

marina vs

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!!!
Nα ρωτήσω!! Σχετικά με την Ryanair και το θέμα της χειραποσκευής. Στο site της γράφει ότι ο επιβάτης δικαιούται να έχει μια χειραποσκεή με τις τάδε διαστάσεις και μια μικρότερη τσάντα τάδε διαστάσεων κ αυτή. Σκοπεύω να έχω την χειραποσκευή και τη θήκη με το λαπτοπ. Ωστόσο μπορώ να εχω και την μικροτερη τσαντα που αναγράφει η θα έχω καποια χρέωση ???

jimp

Member
Η τσαντα του λαπτον εφοσον εχεις και ξεχωριστη χειραποσκευη μετραει σαν δευτερη.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη