• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ερωτήσεις για Ryanair v.2

Joanna29

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εδιβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη ξανά κ ξανά
δεν θυμάμαι γιατι έκλεισα την καρτελα παντως με κοκκινα γράμματα έγραφε το ποσό που είχαμε πληρώσει 130 κατι σύνολο και από κάτω ένα καινούργιο ποσό.

Παντώς να έιχε ενα δυο ευρώ διαφορα από το παλιό

Last edited by a moderator:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
νομίζω ότι πληρώνεις το καινούριο ποσό που λέει και όχι την διαφορά. αλλά καλύτερα ας μας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα. πιθανόν να συμφέρει να βγάλεις καινούρια εισιτήρια.

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Καλημέρα.έχω κι εγώ ένα πρόβλημα και ελπίζω σε άμεσες απαντήσεις καθώς πρέπει να κάνω τσεκ ιν το απόγευμα.είχα κάνει μια κράτηση για ρώμη για το ερχόμενο σάββατο και όλα οκ.προχθές πρόσθεσα και απο σκευές, μου ήρθε email επιβεβαίωσης αλλά η κάρτα δεν χρεώθηκε ακόμη.είναι νορμάλ τόση καθυστέρηση;εν τω μεταξύ προσπάθησα να επικοινωνησω με email αλλά μάταιος κόπος.η συναλλαγή έγινε με prepaid MasterCard.αν έχετε παρόμοια εμπειρία παρακαλώ βοηθήστε!
Να ετυπωσεις και το μειλ της επιβεβαιωσης και να πας...

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Καλημέρα.έχω κι εγώ ένα πρόβλημα και ελπίζω σε άμεσες απαντήσεις καθώς πρέπει να κάνω τσεκ ιν το απόγευμα.είχα κάνει μια κράτηση για ρώμη για το ερχόμενο σάββατο και όλα οκ.προχθές πρόσθεσα και απο σκευές, μου ήρθε email επιβεβαίωσης αλλά η κάρτα δεν χρεώθηκε ακόμη.είναι νορμάλ τόση καθυστέρηση;εν τω μεταξύ προσπάθησα να επικοινωνησω με email αλλά μάταιος κόπος.η συναλλαγή έγινε με prepaid MasterCard.αν έχετε παρόμοια εμπειρία παρακαλώ βοηθήστε!
αφού σου ήρθε μειλ επιβεβαίωσης δεν υπάρχει πρόβλημα. τα χρήματα δεσμεύτηκαν άσχετα αν ακόμη δεν χρεώθηκε η κάρτα σου. θα τα πάρουν αύριο-μεθαύριο.

bl4ckwar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη ή Η.Π.Α
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη
Καλημερα, εχω δηλωσει ενα ονομα CHRISTO κανονικα, και οτνα βγηκε το χαρτι του τσεκ ιν σε pdf αλλα και σε ετοιμη εκτυπωση, μου το εμφανιζει SHRISTO. Φευγω αυριο 20/2 και εστειλα email τωρα.. θα απαντησουν το email? το πρωι θα βρω ακρη με το live chat? ή θα χρειαστει να παρω τηλεφωνο? ειναι προβλημα το S ή σε ολους ετσι το βγαζει?

bl4ckwar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη ή Η.Π.Α
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη
ειναι ολο σωστο.. τωρα μιλαω με το live chat και μου λεει δυσκοο, πρεπει να πληρωσεις. Αφου της λεω να πληρωσω εφοσον ειναι σωστο το ονομα και λαθος το pdf ?
update: Τελικα λεει θα βαλει σημειωση στην κρατηση για να το δουν στο συστημα, στο αεροδρομιο οτι εγινε λαθος. Δεν μου ειπε κανενα συγνωμη για το λαθος ΤΟΥΣ που θα κοστιζε πολλα..

Last edited:

Kyriakosm

Member
Μια πληροφορία παιδιά. Να κλείσω απο τώρα θέση στην ryanair και να την πληρώσω η να την αφήσω να μου την δώσει η ryan

kipi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Μια πληροφορία παιδιά. Να κλείσω απο τώρα θέση στην ryanair και να την πληρώσω η να την αφήσω να μου την δώσει η ryan
Αν θελεις καποια συγκεκριμενη, πληρωσε την...διαφορετικα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να δωσεις χρηματα για τη θεση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα