marina vs
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παντού!!!
Oυδέν σχόλιο!Ελα αμεσως εξυπναδες. Αλλο πραγμα εννοει η κοπελα πως θα εχει μαζι της.
Oυδέν σχόλιο!Ελα αμεσως εξυπναδες. Αλλο πραγμα εννοει η κοπελα πως θα εχει μαζι της.
Εξαιρετική τιμή είναι αυτό λέω και γω.. Μόνο που οι μέρες που με βολεύουν εμένα (στις αρχες) είναι 72 και 86 ευρώ σε αντίθεση με τον υπόλοιπο Απρίλιο!Αν τα 32 ευρω δεν ειναι καλη τιμη τοτε ποια ειναι?
Λογικα αφου ειναι Πασχα δεν θα πεσουν. Μαλλον θα ανεβουν.Παρακολουθώ τις τιμές για πτήσεις από Αθήνα προς Βουδαπέστη εδώ και ένα μήνα σχεδόν και το πρώτο δεκαήμερο του Απριλη οι τιμές είναι 70-85 ευρώ ενώ αργότερα πέφτουν και στα 32!!! Γιατί...
Υπάρχει περίπτωση να πέσει;(γιατί από την εμπειρία μου σε άλλες πόλεις πέφτουν οι τιμές )
Την θεωρείται καλή τιμή για να το κλείσω τώρα..;
12 Απρίλη είναι Πάσχα.Λογικό δεν είναι την Μ.Εβδομάδα να είναι τα εισιτήρια πιοΠαρακολουθώ τις τιμές για πτήσεις από Αθήνα προς Βουδαπέστη εδώ και ένα μήνα σχεδόν και το πρώτο δεκαήμερο του Απριλη οι τιμές είναι 70-85 ευρώ ενώ αργότερα πέφτουν και στα 32!!! Γιατί...
Υπάρχει περίπτωση να πέσει;(γιατί από την εμπειρία μου σε άλλες πόλεις πέφτουν οι τιμές )
Την θεωρείται καλή τιμή για να το κλείσω τώρα..;
Για one way ειναι.Τώρα δηλαδή,για να καταλάβω, μιλάμε για το αν τα 70€ r/t Πάσχα είναι καλή τιμή για Βουδαπέστη;
Ναι έχεις δίκαιο απλά έχω την εντύπωση οτι από την αρχή οι τιμές ήταν τέτοιες .. Και λέω μήπως πέσουν.. Αλλά θα τ κλείσω γιατι αρκετα το καθυστέρησα.12 Απρίλη είναι Πάσχα.Λογικό δεν είναι την Μ.Εβδομάδα να είναι τα εισιτήρια πιο
ακριβά;