• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ερωτήσεις για Ryanair v.2

thanos6

Member
μαλλον ετσι θα ειναι, απλως στο τελευταιο σταδιο μεσα σ ολα γραφει και "Η κράτηση δεν επιβεβαιώνεται πριν λάβετε το δρομολόγιο μέσω email" παρότι σε 5 διαφορετικα σημεια στη σελιδα αυτη αναφερεται η λεξη "επιβεβαιωση", "επιβεβαιωθηκε" κ.ο.κ.

Οποτε ελπιζω να ισχυει αυτο που μου ειπαν στο chat, και να ειναι ολα οκ!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
όλα είναι ο.κ. Θάνο. μην αγχώνεσαι.καλά να περάσεις.

jimp

Member
Κάνε μία προσπάθεια να την τσεκάρεις και από εκεί που σου λένε, δεν έχεις να χάσεις κάτι.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
& εγω εκανα κράτηση σήμερα & έχω το ίδιο θέμα. Αυτό που σκέφτηκα είναι μήπως το μειλ ερχεται όταν ανοιγει το τσεκ ιν (30 ημερες πριν)

isavella

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία - Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΝYC - ΠΕΡΟΥ
Παιδιά μια ερώτηση αν και πρέπει να εχει ξαναειπωθεί.

Αν ενα ονομα γραφει με λαθος συμφωνο πχ d αντί t ( konstanDinos αντι konstanTinos )
Υπάρχει πρόβλημα σωστά; Αν έχει γίνει το τσεκ ιν υπάρχει περίπτωση να μην επιτραπεί η πτήση; Και αν υπάρχει χρέωση στο αεροδρόμιο και πόσα;

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Παιδιά μια ερώτηση αν και πρέπει να εχει ξαναειπωθεί.

Αν ενα ονομα γραφει με λαθος συμφωνο πχ d αντί t ( konstanDinos αντι konstanTinos )
Υπάρχει πρόβλημα σωστά; Αν έχει γίνει το τσεκ ιν υπάρχει περίπτωση να μην επιτραπεί η πτήση; Και αν υπάρχει χρέωση στο αεροδρόμιο και πόσα;
Αν ειναι πτηση εσωτερικου δεν υπαρχει προβλημα αν ειναι πτηση εξωτερικου παρε τηλεφωνο+ 44 871 246 0002 μονο αγγλικα...θα σου αλλαξουν το γραμμα δωρεαν και θα σου ξαναστειλουν μειλ να εκτυπωσεις ξανα το μποαρντινγκ.

Last edited:

isavella

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία - Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΝYC - ΠΕΡΟΥ
Παιδιά όντως η ράιν για απλά ορθοφραφικά λάθη είναι πολύ διαλλακτική και εξυπηρετική!

Το πρόβλημα λύθηκε μέσω τουίτερ όπως αναφέρθηκε και από άλλα παιδιά

stella28

New Member
Καλημέρα.έχω κι εγώ ένα πρόβλημα και ελπίζω σε άμεσες απαντήσεις καθώς πρέπει να κάνω τσεκ ιν το απόγευμα.είχα κάνει μια κράτηση για ρώμη για το ερχόμενο σάββατο και όλα οκ.προχθές πρόσθεσα και απο σκευές, μου ήρθε email επιβεβαίωσης αλλά η κάρτα δεν χρεώθηκε ακόμη.είναι νορμάλ τόση καθυστέρηση;εν τω μεταξύ προσπάθησα να επικοινωνησω με email αλλά μάταιος κόπος.η συναλλαγή έγινε με prepaid MasterCard.αν έχετε παρόμοια εμπειρία παρακαλώ βοηθήστε!

Joanna29

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εδιβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη ξανά κ ξανά
Καλημέρα παιδιά το ρώτησα και αλλού αλλά μάλλον ημουν σε λαθος θέμα.Ταξιδέυουμε για Ρώμη αλλά Θέλουμε να αλλαξουμε την ημερομηνία που πηγαίνουμε.Ακολουθούμε όλη διαδικάσία και στο τέλος βγαίνει ένα ποσό.Εμεις πληρώνουμε την διαφορά του ποσού ή εκ νέου όλο το ποσό??Μήπως συμφέρει να κλείσουμε καινούρια εισιτηρια???Αν ξέρετε να μου απαντησετε θα με σώσετε.Ευχαριστω....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα