Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Πες το ψέμματα, κάθε φλέμμα και τέλος επιτηδεύματος, κάθε ροχάλα και ΕΝΦΙΑ.οτι πληρωνεις κυβερνιτικους φορους για καθε πτυση
Πες το ψέμματα, κάθε φλέμμα και τέλος επιτηδεύματος, κάθε ροχάλα και ΕΝΦΙΑ.οτι πληρωνεις κυβερνιτικους φορους για καθε πτυση
Καταρχήν να μας πεις αν πετας εσωτερικο ή εξωτερικο.Παιδιά έχω κλείσει εισητήρια στην Rynair αλλα έχω 2 προβήματα.
1) έγραψα το όνομά μου στα ελληνικά
2) δεν έχουν τραβήξει ακόμα χρήματα από την χρεωστική μου ενώ μου έχει σταλεί η απόδειξη στο email μου.
Ισχύει η κράτηση ή όχι? θα μπορέσω να αλλάξω το όνομα μου ή θα με χρεώσουν? έχω πελάγωσει....
εχεις 24 ωρες να κανεις διορθωση δωρεαν...http://www.ryanair.com/us/questions/24-hour-minor-booking-errrors/Παιδιά έχω κλείσει εισητήρια στην Rynair αλλα έχω 2 προβήματα.
1) έγραψα το όνομά μου στα ελληνικά
Διάβασε από εδώ και κάτωΤα εισητήρια που έκλεισα είναι από Θεσσαλονίκη-Αθήνα με επιστροφή. Θεώρησα ότι επειδή πετάω Ελλάδα θα έπρεπε να γράψω το όνομα μου στα ελληνικά
Η κάρτα μου έχει χρήματα άλλα δεν είδα καμία δέσμευση.
Καλημέρα.έχω ταξιδέψει πρόσφατα πρόσφατα(τον Μάιο του 2014 ) στην Βαρσοβία mε την ryanair. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.Γιατί να υπάρχει κίνδυνος ακύρωσης;Δεν το συνάντησα σε καμία πτήση που είχα(και είχα αρκετές τα τελευταία τρία χρόνια).Έκλεισα εισιτήριο για Βαρσοβία στην τιμή των 65 ευρώ το άτομο με επιστροφή(από Θεσσαλονίκη).Να έχεις όμως υπόψιν ότι το αεροδρόμιο είναι το Modlin,που βρίσκεται περίπου μια ώρα από την πόλη.Είναι μικρό και γι αυτό δεν χρειάζεται να είσαι εκεί ώρες πριν.βασικά εξυπηρετεί μόνο πτήσεις της εν λόγω εταιρίας.Η πρόσβαση στην πόλη είναι πάρα πολύ εύκολη. Έξω από το αεροδρόμιο έχει το modlin bus που έναντι λίγων ευρώ,αν θυμάμαι καλά 5,σε μεταφέρει απευθείας στο κέντρο της πόλης,στο μέγαρο πολιτισμού,όπου έχει και στάση μετρό.Καλησπέρα,ετοιμάζουμε ταξίδι στην Βαρσοβία το Πάσχα και με έχει προβληματίσει το θέμα της αεροπορικής. (Διάβασα όλα τα ποστ σχετικά με διαμονή-εκδρομές-Κρακοβία κλπ τα οποία ήταν πάρα πολύ χρήσιμα!!). Είδα κάποιες αναρτήσεις σχετικά με την ryainair αλλά ήταν του 2012 οπότε θα ήθελα κάποια πιο πρόσφατη βοήθεια. Θεωρείται τόσο αναξιόπιστη ; Δηλαδή υπάρχουν πιθανότητες ακύρωσης ; (Τα εισιτήρια σε σχέση με την aegean είναι περίπου 60-70 ευρώ φθηνότερα) Σας ευχαριστώ πολύ!
Για πτησεις εσωτερικου δεν υπαρχει θεμα αλλα καλυτερα να το γραψεις με λατινικους...Καλησπέρα παιδιά. Θα κάνω κράτηση με την ryanair από Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Το όνομα πρέπει να το γράψω με ελληνικούς ή με λατινικούς χαρακτήρες; Έψαξα αλλά δεν βρήκα μια σαφή απάντηση.
Τι εννοείς?Επίσης υπάρχει θέμα αν το όνομα της κάρτας είναι διαφορετικό από αυτό του επιβάτη;
Μάλλον εννοεί να κλείσει με πιστωτική κάρτα της ίδιας για να ταξιδέψει κάποιος άλλος.Απ'όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.Τι εννοείς?