Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Εγώ περιμένω μήπως βγάλει Μπάρι Απρίλιο, αλλά ακόμη τίποτα..
Δε νομίζω να πετάει στο Μπάρι η Aegean.. ούτε εποχιακά...φέτος έψαχνα κ γω αλλά μόνο για τη volotea μου έβγαζε κ αυτές εμφανίζει κ η Aegean στο σαιτ της για κράτηση, γιατί συνεργάζονται..

Αν σ ενδιαφέρει πετάει κ η ryanair

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Δε νομίζω να πετάει στο Μπάρι η Aegean.. ούτε εποχιακά...φέτος έψαχνα κ γω αλλά μόνο για τη volotea μου έβγαζε κ αυτές εμφανίζει κ η Aegean στο σαιτ της για κράτηση, γιατί συνεργάζονται..

Αν σ ενδιαφέρει πετάει κ η ryanair
Δεν έχει βγάλει ακόμη για Απρίλιο ούτε η volotea, ούτε η Ryan.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Δεν έχει βγάλει ακόμη για Απρίλιο ούτε η volotea, ούτε η Ryan.
Επειδή το κοίταγα και εγώ για μένα, Απρίλιο δεν νομίζω να πετάει καμία από αυτές τις εταιρείες στο Μπάρι, μετά το Μάιο / Ιούνιο ξεκινάνε

Μια λύση είναι να πετάξεις προς Ρώμη κ από κει τρένο που κάνει 4 ώρες.. κουραστικό βέβαια..θα θέλει κ διανυκτέρευση ίσως Ρώμη για να το σπάσεις το ταξίδι.. η άλλο αεροπλάνο από φιουμιτσίνο (αερδρ ρωμη)

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Τελικά ανέβηκαν οι πτήσεις Πάσχα '25 όπως γράφτηκε σε διπλανό θέμα ή αγνοούνται;

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λωζάννη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, θα ταξιδέψω Πάσχα. Να βγάλω τα εισιτήρια ήδη ή να περιμένω να βγει κάποια προσφορά τους προσεχείς μήνες;

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Δεν βρήκα άλλη αναφορά κάπου και ήθελα να ρωτήσω, αν έχει καταφέρει, γιατί εγώ δεν κατάφερα μετα από τρεις απόπειρες, κάποιος να αγοράσει από το Shop in clouds. Το μόνο που κατάφερα να δεσμεύσω 450 ευρώ στην κάρτα μου 😡 από τις τρεις επαναλήψεις 😡 και η παραγγελία να μην έχει περάσει.

Maryjoy

Member
Δεν βρήκα άλλη αναφορά κάπου και ήθελα να ρωτήσω, αν έχει καταφέρει, γιατί εγώ δεν κατάφερα μετα από τρεις απόπειρες, κάποιος να αγοράσει από το Shop in clouds. Το μόνο που κατάφερα να δεσμεύσω 450 ευρώ στην κάρτα μου 😡 από τις τρεις επαναλήψεις 😡 και η παραγγελία να μην έχει περάσει.
Δεν τα καταφερα ουτε κι εγω σε καμια απο τις δυο πτησεις του Ιουλιου, μαλιστα δεν καταφερα καν να φτασω στο σημειο να χρεωσω γιατι δεν εβρισκε τις πτησεις μου

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.932
Μέλη
39.646
Νεότερο μέλος
Xanthos08

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom