Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
ειναι παντα στην κηφισια κ κυβερνα ο θοδωρας.Πλέον δεν είναι στην Κηφησιά αλλά στο κτίριο 57 του Αεροδρομίου
ειναι παντα στην κηφισια κ κυβερνα ο θοδωρας.Πλέον δεν είναι στην Κηφησιά αλλά στο κτίριο 57 του Αεροδρομίου
Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν μόνο εποχιακές και συνήθως πιο βολικές είναι οι πτήσεις για Μάλαγα. Οι πτήσεις ξεκινούν συνήθως Ιούνιο.Χριστουγεννιάτικες πτήσεις της aegean για κάποια νότια πόλη της Ισπανίας, Ανδαλουσία, δεν υπάρχουν? Ή είναι ακόμα νωρίς? Ή βγάζει μόνο εποχιακά το καλοκαίρι? Ευχαριστώ.
Όντως. Αν δεν κάνω λάθος η πτήση στην Μάλαγα φτάνει κατά τη μια την νύχτα οπότε "αναγκαστικά" βάζεις διανυκτέρευση εκεί.Τα ωράρια δεν είναι ότι καλύτερο.
View attachment 424948
Θα σας βάλουν μαζί κατά 99% (μην κάνετε check in τελευταία στιγμή και δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις)Καλημέρα, είμαστε ζευγάρι και θέλουμε να κλείσουμε δύο θέσεις με aegean, είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω και για επιλογή θέσεων +3+9ε κλπ? αν όχι θα μας βάλουν μαζί?
Αν εχετε μια κρατηση και για τα 2 ατομα, θα σας κρατησουν 2 τυχαιες θεσεις διπλα-διπλα.Καλημέρα, είμαστε ζευγάρι και θέλουμε να κλείσουμε δύο θέσεις με aegean, είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω και για επιλογή θέσεων +3+9ε κλπ? αν όχι θα μας βάλουν μαζί?
Σε καποια δρομολογια 11 μηνες πριν. Συνηθως τελος Αυγουστου βλεπω και τα award.Έψαξα παλιότερα πόστ από δω και από κει αλλά δεν βρήκα απάντηση, παρά μόνο πείραγμα για την φίλη μου , πότε φορτώνει τις πτήσεις για 31 Μαρτίου και μετά ?