Γενικά υπολειτουργει, δε μπαίνει η μου βγάζει error 504 τις τελευταίες μέρες, εμένα κάνω επανεγκατασταση και παίζει μετα την επόμενη μέρα χαλάει πάλι.Καλησπέρα!
Από χτες αντιμετωπίζω προβλήματα με το aegean app.
Το έχω απεγκαταστησει και επανεγκατάστησει 2 φορές αλλά δεν δείχνει να βελτιώνεται.
Προσπαθώ να κάνω check in και ενώ έχω λάβει email με τις κάρτες επιβιβάσης στο μέιλ μου, στο app μου δείχνει την ειδοποίηση error 504 gateway time out.
Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο;
Κατάλαβα! Έκανα τελικά check in μέσω της ιστοσελίδας και όταν έλαβα το μηνυμα για να ανοίξει το boarding pass ,τότε λειτούργησε επιτέλους και πλέον μου το εμφανίζει κανονικά.Γενικά υπολειτουργει, δε μπαίνει η μου βγάζει error 504 τις τελευταίες μέρες, εμένα κάνω επανεγκατασταση και παίζει μετα την επόμενη μέρα χαλάει πάλι.
Πριν ένα μήνα αντιμετώπισα το ίδιο πράγμα. Για τα σκουπίδια είναι η εφαρμογήΚαλησπέρα!
Από χτες αντιμετωπίζω προβλήματα με το aegean app.
Το έχω απεγκαταστησει και επανεγκατάστησει 2 φορές αλλά δεν δείχνει να βελτιώνεται.
Προσπαθώ να κάνω check in και ενώ έχω λάβει email με τις κάρτες επιβιβάσης στο μέιλ μου, στο app μου δείχνει την ειδοποίηση error 504 gateway time out.
Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο;
Και εγώ αντιμετώπισα το ίδιο θέμα πριν περίπου ένα μήνα, δεν δούλευε ολόκληρη μέρα σχεδόν. Είχα κάνει ήδη check in , απλά δεν μπορούσα να ανοίξω το boarding pass στο αεροδρόμιο μέσω της εφαρμογής. Πήγα στο γκισέ κ μου το εκτύπωσαν .Γενικά υπολειτουργει, δε μπαίνει η μου βγάζει error 504 τις τελευταίες μέρες, εμένα κάνω επανεγκατασταση και παίζει μετα την επόμενη μέρα χαλάει πάλι.
Εγώ σε IOS αλλά πριν λίγες ημέρες η αδερφή μου αντιμετώπισε και σε Android.Γράφετε για προβλήματα με την εφαρμογή, και δε γράφετε το πλέον στοιχειώδες: Μιλάτε για την εφαρμογή για iOS ή για την εφαρμογή για Android?
Πλέον δεν είναι στην Κηφησιά αλλά στο κτίριο 57 του Αεροδρομίουεκει πανω στην Κηφισια
Η μέρα που λες, που από ότι είδα είναι Σάββατο, πουλάει από τις τελευταίες θέσεις, δηλαδή ναύλους Η και Μ. Μετά είναι μόνο ο Β και ο Y. Για αυτό είναι τόσο ακριβά...ενα one way μια μερα του Μαρτιου