χριστίναα95
Member
Οι τιμές της Turkish ειναι γυρω στα 600 αλλά νομίζω βρήκα τη λύση, ακολουθώντας τη συμβουλή σου. Θα πάμε από Άμπου Ντάμπι Τασκένδη (η πτήση είναι πιο αργά απ' ότι είναι για Σαμαρκάνδη, οπότε έχουμε αρκετή ώρα στο layover ώστε να επιτρέπει περιθώριο για καθυστερήσεις. Νέο πρόγραμμαΔεν νομίζω πως μπορώ να σε βοηθήσω ιδιαίτερα αλλά είσαι σίγουρη ότι η επιλογή του Άμπου Ντάμπι αξίζει; Αν βάλεις 2 διαμονές εκεί στο πήγαινε κ στο έλα, μετακινήσεις από και προς αεροδρόμια κ ξενοδοχεία, διατροφή, το κόστος πράγματι παραμένει χαμηλότερο από το να πας Ουζμπεκιστάν με άλλο τρόπο; Και χάνεις κ σοβαρά πολύτιμο χρόνο από το κύριο ταξίδι. Και σε κουράζουν κ οι αλλαγές των ξενοδοχείων και βάζεις ακόμα 2 μέσω Άμπου Ντάμπι και το κόστος στο εμιράτο είναι σίγουρα υψηλότερο του Ουζμπεκιστάν. Αλλά καλύτερα να πάρεις γνώμη από μέλη που ξέρουν από wizz και αν μπορείς να το κάνεις μονοκοπανιά ή αν πρέπει να το σπάσεις με διανυκτέρευση.
Πάντως αν μέσω wizz είναι ολα μαζί καμιά 300άρα ενώ με καμιά turkish 500άρα (θα γλιτώσεις κ γεύμα γιατί βγάζουν φαγητό), το να κάνεις διανυκτέρευση στο Αμπου Ντάμπι, σίγουρα θα ξεπεράσει σε σύνολο το 500αρι της turkish και θα έχεις και απώλειες ημερών.
Τασκένδη μονοήμερη από Σαμαρκάνδη ξέχνα το πάντως. Δεν έχει νόημα.
Μέρα 1: Άφιξη Άμπου Ντάμπι από Αθήνα στη 1 το βράδυ
Μέρα 2: Άφιξη Τασκένδη στις 12.30 το πρωί + μισή μέρα στην Τασκένδη
Μέρα 3: Πρωινό και απόγευμα στην Τασκένδη. Αναχώρηση με νυχτερινό τραίνο για Μπουχάρα ή διανυχτέρευση Τασκένδη και πρωινό τρένο για Μπουχάρα
Μέρα 4: Ολόκληρη μέρα Μπουχάρα και διανυχτερευση Μπουχάρα
Μέρα 5: Μπουχάρα + απογευματινό τρένο για Σαμαρκάνδη + βραδινή βόλτα, φαγητό + διανυχτερευση Σαμαρκάνδη
Μέρα 6: ολόκληρη μέρα Σαμαρκάνδη
Μέρα 7: Πρωινή πτήση από Σαμαρκάνδη σε Άμπου Ντάμπι. Άφιξη Αμπου Ντάμπι κατά τη 1. Λίγο sightseeing στο Αμπου Ντάμπι το απόγευμα, διανυχτερευση Αμπου Ντάμπι
Μέρα 8: επιστροφή Αθήνα.
(Edited μετά τη συμβουλή της Φένιας)
Νομίζω πως αυτό μας αφήνει αρκετό χρόνο στο Ουζμπεκιστάν, μειώνει το κόστος μιας και εχουμε πλεον μονο μια διανυχτερευση Άμπου Ντάμπι (το layover θα το περάσουμε στο αεροδρόμιο μάλλον.) και έχουμε λιγότερα πήγαινέλα με τρένα στο Ουζμπεκιστάν.
Last edited: