gps vagelis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Λοιπον παω Αμστερνταμ 23-30 Μαιου και εχω μερικες ερωτησουλες.Το προγραμμα εχει ως εξης¨Θα δουμε τα μουσεια Historich museum,Tulip museum,Van gogh museum,Heineken experience,Rijks museum,Diamond museum,Ajax museum,Rembrand museum,Allard pierson museum,Anna Frank museum,hash marihuana museum,βολτα με καραβακι στα καναλια,και μια ημερησια εκδρομη σε Marken-Volendam-Delft-Hague.1ον)Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο που πρεπει να δω οπωσδηποτε ωστε να αφαιρεσω κατι απο τις επιλογες μου(Τα ενδιαφεροντα μου αθλητικα,τεχνες,μουσικη) 2ον)Ξερετε ενα καλο χαρτι του τραμ εκτος της σελιδας του GVB(να ειναι εμφανης οι στασεις του τραμ και οι γραμμες σε πιθανη εκτυπωση).3ον)Καποιες καλες προτασεις φτηνου(κοστος 10-15 ευρω) φαγητου περα απο FEBO,Maoz,New york Pizza 4ον)Το κοστος του εμφιαλομενου νερου και αν γενικα μπορουμε να πιουμε νερο απο βρυση 5ον)Εκτος απο το μουσειο του Αjax υπαρχει και τουρ του γηπεδου,πρεπει να κανουμε κρατηση απο την προηγουμενη μερα για το τουρ?Συγνωμη αν ρωταω πολλα και ευχαριστω εκ των προτερων :roll::roll::roll: