Νότια Κορέα Ερωτήσεις για Νότια Κορέα

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Για εκείνες που σφυρίζουν Κορεάτικα το έγραψα :cool:
Εγώ προσωπικά έχω αφήσει στη μέση την (πρώτη) ιστορία μου (για άλλον προορισμό) από το 2020 :bleh:
Δε νομίζω να θες να ξεκινήσω άλλη :haha:
Αλλά δηλώνω παρούσα αν χρειαστεί να μοιραστώ καμιά πληροφορία.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Τόσο καιρό δεν υπήρχαν εκδρομες; Ή πλεον μπορείς να πας μόνος, δλδ όχι οργανωμένα;

Καλημέρα, σχετικά με τα λεωφορεία εισιτήρια μπορούν να βγούν απο το www.txbuset-money.co.kr εκεί δεν χρειάζεται κορεατικο νούμερο.
Μάλλον εννοείς
https://txbus.t-money.co.kr

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Τόσο καιρό δεν υπήρχαν εκδρομες; Ή πλεον μπορείς να πας μόνος, δλδ όχι οργανωμένα;
Εκδρομές για την ευρύτερη DMZ(Demilitarized Zone) υπήρχαν, σταματούν μόνο κάποιες μέρες όταν υπάρχουν εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών ή όταν η Β.Κορεα κάνει δοκιμές πυραύλων..Κλειστά είναι εδώ και δύο χρόνια η JSA(Joint Security Area) που βρίσκεται μέσα στην DMZ και για τους πολλούς είναι το highlight της εκδρομής.Ειναι το μέρος που οι στρατιώτες των δύο χωρών στέκονται απέναντι ο ένας στον άλλον,το μέρος που συναντήθηκαν ο Τραμπ με τον Κιμ το 2019.Ο λόγος που είναι κλειστή η πρόσβαση στην JSA,ένας Αμερικανός στρατιώτης κατά τη διάρκεια ενός tour το καλοκαίρι του 2023 πέρασε στην απέναντι πλευρά για δικούς του λόγους...

penelopebek

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Οπου λαμπει ο Ηλιος

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Εγώ προσωπικά έχω αφήσει στη μέση την (πρώτη) ιστορία μου (για άλλον προορισμό) από το 2020 :bleh:
Δε νομίζω να θες να ξεκινήσω άλλη :haha:
Αλλά δηλώνω παρούσα αν χρειαστεί να μοιραστώ καμιά πληροφορία.
Τόσα μέρη, κοντά 3000 posts και μόλις 1 (ανολοκλήρωτη κιόλας) ιστορία; 2 κεφάλαια σου μείνανε... :innocent:

Θα μου πεις εγώ ξεκίνησα ιστορία κοντά 5,5 χρόνια μετά. :haha:

Ξεκίνα να τη διαβάζεις, θα ξαναζήσεις το ταξίδι (κατηγορία 2 του Γιώργου) και η συνέχεια θα έρθει από μόνη της. ;)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.965
Μέλη
39.668
Νεότερο μέλος
funroad

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom