Nikos1986
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ρεϊνιόν
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία - Καλιφόρνια
Για εκείνες που σφυρίζουν Κορεάτικα το έγραψα
Για εκείνες που σφυρίζουν Κορεάτικα το έγραψα
Εγώ προσωπικά έχω αφήσει στη μέση την (πρώτη) ιστορία μου (για άλλον προορισμό) από το 2020Για εκείνες που σφυρίζουν Κορεάτικα το έγραψα![]()
Τόσο καιρό δεν υπήρχαν εκδρομες; Ή πλεον μπορείς να πας μόνος, δλδ όχι οργανωμένα;Κάποια νεότερα από Νότια Κορέα ..
South Korea to restart tours of tense DMZ border area after more than 2 years
Μάλλον εννοείςΚαλημέρα, σχετικά με τα λεωφορεία εισιτήρια μπορούν να βγούν απο το www.txbuset-money.co.kr εκεί δεν χρειάζεται κορεατικο νούμερο.
Εκδρομές για την ευρύτερη DMZ(Demilitarized Zone) υπήρχαν, σταματούν μόνο κάποιες μέρες όταν υπάρχουν εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών ή όταν η Β.Κορεα κάνει δοκιμές πυραύλων..Κλειστά είναι εδώ και δύο χρόνια η JSA(Joint Security Area) που βρίσκεται μέσα στην DMZ και για τους πολλούς είναι το highlight της εκδρομής.Ειναι το μέρος που οι στρατιώτες των δύο χωρών στέκονται απέναντι ο ένας στον άλλον,το μέρος που συναντήθηκαν ο Τραμπ με τον Κιμ το 2019.Ο λόγος που είναι κλειστή η πρόσβαση στην JSA,ένας Αμερικανός στρατιώτης κατά τη διάρκεια ενός tour το καλοκαίρι του 2023 πέρασε στην απέναντι πλευρά για δικούς του λόγους...Τόσο καιρό δεν υπήρχαν εκδρομες; Ή πλεον μπορείς να πας μόνος, δλδ όχι οργανωμένα;
Ναι ναι , συγγνωμη δεν το προσεξα ότι το εγραψα λαθος.Τόσο καιρό δεν υπήρχαν εκδρομες; Ή πλεον μπορείς να πας μόνος, δλδ όχι οργανωμένα;
Μάλλον εννοείς
https://txbus.t-money.co.kr
Τόσα μέρη, κοντά 3000 posts και μόλις 1 (ανολοκλήρωτη κιόλας) ιστορία; 2 κεφάλαια σου μείνανε...Εγώ προσωπικά έχω αφήσει στη μέση την (πρώτη) ιστορία μου (για άλλον προορισμό) από το 2020
Δε νομίζω να θες να ξεκινήσω άλλη
Αλλά δηλώνω παρούσα αν χρειαστεί να μοιραστώ καμιά πληροφορία.