Νότια Κορέα Ερωτήσεις για Νότια Κορέα

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Για εκείνες που σφυρίζουν Κορεάτικα το έγραψα :cool:
Εγώ προσωπικά έχω αφήσει στη μέση την (πρώτη) ιστορία μου (για άλλον προορισμό) από το 2020 :bleh:
Δε νομίζω να θες να ξεκινήσω άλλη :haha:
Αλλά δηλώνω παρούσα αν χρειαστεί να μοιραστώ καμιά πληροφορία.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Τόσο καιρό δεν υπήρχαν εκδρομες; Ή πλεον μπορείς να πας μόνος, δλδ όχι οργανωμένα;

Καλημέρα, σχετικά με τα λεωφορεία εισιτήρια μπορούν να βγούν απο το www.txbuset-money.co.kr εκεί δεν χρειάζεται κορεατικο νούμερο.
Μάλλον εννοείς
https://txbus.t-money.co.kr

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Τόσο καιρό δεν υπήρχαν εκδρομες; Ή πλεον μπορείς να πας μόνος, δλδ όχι οργανωμένα;
Εκδρομές για την ευρύτερη DMZ(Demilitarized Zone) υπήρχαν, σταματούν μόνο κάποιες μέρες όταν υπάρχουν εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών ή όταν η Β.Κορεα κάνει δοκιμές πυραύλων..Κλειστά είναι εδώ και δύο χρόνια η JSA(Joint Security Area) που βρίσκεται μέσα στην DMZ και για τους πολλούς είναι το highlight της εκδρομής.Ειναι το μέρος που οι στρατιώτες των δύο χωρών στέκονται απέναντι ο ένας στον άλλον,το μέρος που συναντήθηκαν ο Τραμπ με τον Κιμ το 2019.Ο λόγος που είναι κλειστή η πρόσβαση στην JSA,ένας Αμερικανός στρατιώτης κατά τη διάρκεια ενός tour το καλοκαίρι του 2023 πέρασε στην απέναντι πλευρά για δικούς του λόγους...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.962
Μέλη
39.666
Νεότερο μέλος
peaceOfGreece

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα