Συναυλιες και ταξιδια

EviTan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Έχει ανανεωθεί το line up με Guns n roses και Tool. Όπως και να χει είναι πολλά τα λεφτά. Ελπίζω τουλάχιστον να παιχτεί κανα streaming.

View attachment 488666
για τον Jason Momoa :heart: στην παρουσίαση γιατί δεν λέτε;;;;
Μαλλον γιατί είστε άντριδοι... :haha:

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
για τον Jason Momoa :heart: στην παρουσίαση γιατί δεν λέτε;;;;
Μαλλον γιατί είστε άντριδοι... :haha:
😄δεν το πρόσεξα, διαφορετικά θα το είχα σβήσει το όνομα του! Όχι ότι τον ζηλεύω. Αλίμονο!

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Δεν ακούω και δεν γνωρίζω για τη συνεισφορά του. Τι αλλάζει στις συναυλίες τους χωρίς αυτόν; Βασικά πόσο live είναι η μουσική στις συναυλίες τους; Δεν ρωτάω κακοπροαιρετα. Όντως έχω περιέργεια.

Krekouzas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Darjeeling.
Ταξίδι-Όνειρο
ΡαπαΝουι,BurningMan Fest.
Δεν ακούω και δεν γνωρίζω για τη συνεισφορά του. Τι αλλάζει στις συναυλίες τους χωρίς αυτόν; Βασικά πόσο live είναι η μουσική στις συναυλίες τους; Δεν ρωτάω κακοπροαιρετα. Όντως έχω περιέργεια.
Τους έχω δει έξι φορές. 5 με τον τον Keith και μια φορά χωρίς, στο φεστιβάλ του Mad Cool στη Μαδρίτη. Η συνεισγορά του ήταν μεγάλη μιάς και πολλά τραγούδια τους αυτός τα τραγουδούσε. Αλλά πέραν τούτου ήταν το πρόσωπο του συγκροτήματος. Επίσης αλήθεια είναι οτι σαν εμπερία χωρίς αυτόν λίγη διαφορά είχε στη τελική.Μουσική παίζουν λάιβ. Αλλά στα πλήκτρα ο Howlett χρισημοποιεί πολλά samples. Να πω μόνο οτι μετά τη συναυλία στη Μαδρίτη απο σεκιουριτά πήρα ένα απο τα 4 σπασμένα Drumstick!!! Ααα... έφυγα και με σκισμένη μπλούζα!! πολύ ξύλο λεμε...χαχααχ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.966
Μέλη
39.669
Νεότερο μέλος
Jeff burg

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom