pinelopi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βρεττάνη , Λίγηρας
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παντού..αρκεί να φεύγω
Λέμε και εμείς τώρα ότι ταξιδεύουμε .......(εγώ τουλάχιστον..)
Οτι η περιγραφη σου ειναι καταπληκτικη ειναι φανερο. Εκεινο που με εντυπωσιαζει ειναι οι γνωσεις σου για τα αεροπλανα και τις εταιριες ολες. Μηπως εισαι αξιολογητης αεροπορικων??:roll:
Ακριβώς έτσι είναι και τα Lounge στο ΕΛ. Βενιζέλος .... Και ντουζάκι, και σαλάτα, και κυρίως, και γλυκό.... Τυχερός είσαι. Δεν είναι πάντα έτσι.... Στην Αθήνα, π.χ. κάποια από τα lounges δε διαθέτουν ούτε καν τουαλέτα!μια ευγενέστατη Ασιάτισα hostess ακαθορίστου ηλικίας με καλωσόρισε και μου υπενθύμισε τα προνόμια μου… ξεκούραση σε αναπαυτικές πολυθρόνες, complimentary μπουφέ και μη αλκοολούχα ποτά, δωρεάν internet και το σπουδαιότερο δυνατότητα για ένα μπάνιο… έχετε επίσης, μου είπε, την δυνατότητα για ένα σωρό άλλες παροχές με ειδική έκπτωση… μασάζ, κουρείο, spa μέχρι και δωμάτιο με ολιγόωρη παραμονή σε ξενοδοχείο… απέρριψα τις επί χρήμασι παροχές και περιορίστηκα στα δωρεάν προνόμια μου… ας μην επιβαρύνω και άλλο τον προυπολογισμό μου σκέφτηκα, στο τέλος θα καταστραφώ… απέθεσα το τσαντάκι στου Sport Billy στη reception και έσπευσα στα ιδιαίτερα…πετσέτες και δυο μικρά μπουκαλάκια με αφρόλουτρο και σαμπουάν ήταν τα extra για το ντουζ…του έδωσα και κατάλαβε… μισή ώρα αργότερα φρέσκος- φρέσκος απολάμβανα στο τραπέζι μου ένα πιάτο νοστιμότατα νουντλς… και ήταν μόνο η αρχή… τσάκισα την σαλάτα, έφαγα 2-3 πιάτα lemon grass chicken και κατέληξα σε ένα αμφιβόλου κατασκευής γλυκό… οι χυμοί και τα αναψυκτικά ήταν εκ των ουκ άνευ… αν με ρωτήσετε για την ποιότητα θα σας απαντήσω ότι ήταν ανεκτή… δεν ήταν δα και το μενού του ΒΑΡΟΥΛΚΟ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν χειρότερο από τις αηδίες που θα έτρωγα αν έμενα έξω από τις πύλες του lounge και χόρταινα την πείνα μου στα αηδή ταχυφαγεία… κοντολογίς αν βρεθείτε ποτέ αντιμέτωποι με ένα τρίωρο και πάνω connection η λύση των lounge είναι άριστη… κοστίζουν περίπου 20? και σου προσφέρουν πολλά… ξεκουράζεσαι , τρως , φρεσκάρεσαι, περνάς ανθρωπινά την ώρα σου… σκεφτείτε το σοβαρά…