Κρατάω μια πισινή γιατί όλες οι χώρες της Ε.Ε. ζητάνε pcr test για ταξιδιώτες από τρίτες χώρες.Ακριβώς.Χωρίς αν έχεις το πιστοποιητικό.
Κρατάω μια πισινή γιατί όλες οι χώρες της Ε.Ε. ζητάνε pcr test για ταξιδιώτες από τρίτες χώρες.Ακριβώς.Χωρίς αν έχεις το πιστοποιητικό.
Επομένως επιστρέφοντας από ΗΠΑ απαιτείται τεστΗ αεροπορική οδηγία που θα ισχύει από αύριο για τις πτήσεις εξωτερικού.
LiFO mobile: ΥΠΑ: Σε ισχύ από αύριο νέες αεροπορικές οδηγίες για τις πτήσεις εξωτερικού.
ΥΠΑ: Σε ισχύ από αύριο νέες αεροπορικές οδηγίες για τις πτήσεις εξωτερικού | LiFO
Συγνώμη , κάπου στο άρθρο λέει πως ''Mε αρνητικό τεστ, η είσοδος στην Ελλάδα ανεξαρτήτως εμβολιασμού για όλους τους υπόλοιπους ταξιδιώτεςΗ αεροπορική οδηγία που θα ισχύει από αύριο για τις πτήσεις εξωτερικού.
LiFO mobile: ΥΠΑ: Σε ισχύ από αύριο νέες αεροπορικές οδηγίες για τις πτήσεις εξωτερικού.
ΥΠΑ: Σε ισχύ από αύριο νέες αεροπορικές οδηγίες για τις πτήσεις εξωτερικού | LiFO
Εγω καταλαβαίνω ότι η ελεύθερη είσοδος εμβολιασμένων ισχύει μόνο για εντός ΕΕ + τις χώρες που έχουν συμφωνήσει.Έχω μπερδευτεί.
"...χωρίς την υποχρέωση αρνητικού τεστ κορωνοϊού, για όλους τους επιβάτες που προέρχονται από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και της Συμφωνίας Σένγκεν."
"Χωρίς τεστ άφιξης, οι ταξιδιώτες με Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19"
Έχει σημασία ποιας χώρας είσαι πολίτης ή από ποια χώρα ταξιδεύεις για να μπεις Ελλάδα;; Εγώ απ' τις παραπάνω προτάσεις καταλαβαίνω ότι εφόσον κάποιος είναι πολίτης της ΕΕ κι έχει το Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό, είναι οκ από όποια χώρα κι αν ταξιδέψει προς Ελλάδα.
Δεν είναι έτσι;
Αρα η νοσηση για να μπεις στην Ελλαδα μας κανει αν ειναι μεχρι κ 6 μηνες...ενω πριν 1 βδομαδα επρεπε η νοσηση να ναι μεχρι 3 μηνες...αντε βγαλε ακρη πολυ μπερδεμα το αρθρο και μαλλον με πολλα κεναΗ αεροπορική οδηγία που θα ισχύει από αύριο για τις πτήσεις εξωτερικού.
Αν θέλεις μπες στο site της ΥΠΑ, έχουν βγάλει δελτίο τύπου.Αρα η νοσηση για να μπεις στην Ελλαδα μας κανει αν ειναι μεχρι κ 6 μηνες...ενω πριν 1 βδομαδα επρεπε η νοσηση να ναι μεχρι 3 μηνες...αντε βγαλε ακρη πολυ μπερδεμα το αρθρο και μαλλον με πολλα κενα
Αυτή είναι και δική μου απορία. Εγώ όταν θα βρίσκομαι στο ταξίδι, κάπου στα μισά, λήγει το τρίμηνο και έλεγα πώς θα γυρίσω!Αρα η νοσηση για να μπεις στην Ελλαδα μας κανει αν ειναι μεχρι κ 6 μηνες...ενω πριν 1 βδομαδα επρεπε η νοσηση να ναι μεχρι 3 μηνες...αντε βγαλε ακρη πολυ μπερδεμα το αρθρο και μαλλον με πολλα κενα
Μα μεχρι τωρα λεγανε 3μηνο και για την εισοδο στην Ελλαδα...τωρα παλι λενε εξαμηνο...πιστευω μονο στη πραξη μενει να το δουμε ή απο κανα τηλεφωνο σε ταξιδ.εοδυΑυτή είναι και δική μου απορία. Εγώ όταν θα βρίσκομαι στο ταξίδι, κάπου στα μισά, λήγει το τρίμηνο και έλεγα πώς θα γυρίσω!