Pepe13
Member
Καλησπέρα σας. Δυστυχώς παράταση των μέτρων..
Παράταση notam για πτήσεις εξωτερικού έως 7 Φεβρουαρίου – Τι ισχύει
Παράταση notam για πτήσεις εξωτερικού έως 7 Φεβρουαρίου – Τι ισχύει
Θεωρητικά δεν σε καλύπτει, καθώς είναι 72 ώρες πριν από την ώρα άφιξης.Μπορεί καποιος να μου πει αν οι 72 ώρες του PCR test για Ελλάδα προορίζονται για την ώρα άφιξης στην Ελλάδα ή για την ώρα αναχώρησης της πτήσης για Ελλαδα; Θέλω να ξέρω για να κάνω το Pcr στο αεροδρόμιο του Παρισιού(CDG) με το που φτάσω εκεί ώστε να έχω περισσοτερες πιθανότητες να βγει αρνητικο. Φτάνω στο CDG 13:30 και επιστρέφω Αθήνα 3 μέρες μετά με αναχώρηση στις 12:00 και άφιξη στις 4:30.
Ενώ αν καταργηθεί το τεστ κι εσύ τύχει να είσαι θετικός,θα τρέμει αυτός που θα κάτσει δίπλα σου.Τρέμω στην ιδέα να βγει θετικό το test και να μην μπορέσω να επιστρέψω την μέρα που έκλεισα.
Δε νομίζω να μπορεί να στο απαντήσει κάποιος αυτό ακόμη.Μάλιστα. Πιστεύετε ότι τον Μάρτιο που θα ταξιδέψω θα έχει σταματήσει το μέτρο με τα PCR για είσοδο στην Ελλαδα; Τρέμω στην ιδέα να βγει θετικό το test και να μην μπορέσω να επιστρέψω την μέρα που έκλεισα.
Για Kiruna δες εδώ: Coronatest Kiruna - PCR - & Antigentest — ExpresscareΚαλημέρα σε όλους. Γυρίζω Ελλάδα στις 28 την Παρασκευή από Σουηδία. Θα πρέπει να κάνω test για να γυρίσω Ελλάδα; Πήρε όντως παράταση; Και πως θα βρω που κάνουν test εδώ; Γυρίζω από Λαπωνία και δεν θα μπω Στοκχόλμη. Έχω αγχωθει πως θα βρω που θα κάνω test . Help please..
Information for Swedish Lapland travellers in regards to the corona virus - Swedish Lapland Visitors BoardΚαλημέρα σε όλους. Γυρίζω Ελλάδα στις 28 την Παρασκευή από Σουηδία. Θα πρέπει να κάνω test για να γυρίσω Ελλάδα; Πήρε όντως παράταση; Και πως θα βρω που κάνουν test εδώ; Γυρίζω από Λαπωνία και δεν θα μπω Στοκχόλμη. Έχω αγχωθει πως θα βρω που θα κάνω test . Help please..