Rapid.Σας ευχαριστώ πολύ!!
Pcr θέλουν και όχι rapid σωστά;
Προσεξε μονο την ωρα. Πρεπει να εχει γινει εντος 24 ωρων πριν απο την αφιξη στην Ελλαδα ( δεν ξερω ποσο κοιτανε την ωρα βεβαια)
Last edited by a moderator:
Rapid.Σας ευχαριστώ πολύ!!
Pcr θέλουν και όχι rapid σωστά;
To rapid test 48 ώρες νωρίτερα δε θα πρέπει να είναι;Rapid.
Προσεξε μονο την ωρα. Πρεπει να εχει γινει εντος 24 ωρων πριν απο την αφιξη στην Ελλαδα ( δεν ξερω ποσο κοιτανε την ωρα βεβαια)
24ωρων το ραπιντ για επιστροφή στην Ελλάδα.To rapid test 48 ώρες νωρίτερα δε θα πρέπει να είναι;
Καλά αποτελέσματα και καλό ταξίδι.Πάντως τώρα που το ζω ένα έχω να πω....ειναι τρομερό άγχος για τον ταξιδώτη και πριν ξεκινήσει μην βγει θετικός κ χάσει το ταξίδι, άσε για την επιστροφή μην και μείνεις αμανάτι!
Νομίζω δεν θα το κουνήσω ρούπι ξανά μέχρι να αρθεί το μέτρο.
Τελευταία μέρα του ταξιδιού μου σήμερα και δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα εν αναμονή των αποτελεσμάτων ..
Ειλικρινά, πόσες πιστεύεις ότι είναι οι πιθανότητες 2 άγνωστοι που φοράνε μάσκα και στο 99,9% των πτήσεων δεν ανταλλάσουν καμία κουβέντα, να κολλήσει ο ένας τον άλλον;;;Ενώ αν καταργηθεί το τεστ κι εσύ τύχει να είσαι θετικός,θα τρέμει αυτός που θα κάτσει δίπλα σου.
Στο 99,9% των πτησεων ολοι οι επιβατες θα βγαλουν μια στιγμη τη μασκα τους για να πιουν νερο ή να φανε εστω το σοκολατακι που θα τους δωσει η αεροπορικη...μαντεψε ποσες ειναι οι πιθανοτητες να κολλησεις γιατι αποκλειετε να μη ανταλλαξει εκεινη τη στιγμη καποιος μια κουβεντα με τον διπλανο του(αν καθονται 2 φιλοι ή ενα ζευγαρι μαζι και εσυ εισαι ο ξεμπαρκος διπλα τους)..και αυτο ειδικα τον τελευταιο καιρο γινεται συνεχεια..εδω μου χει τυχει τυπισσα να χει βγαλει μασκα για να κοιμηθει,να της εχει κανει παρατηρηση και η διπλανη της και η αεροσυνοδος και απλα εβαλε το κασκολ στη μουρη της και τους εγραψε πανηγυρικα...αυτη μονο να ειχε κοβιντ ολο το αεροπλανο εχει βγει θετικο!Ειλικρινά, πόσες πιστεύεις ότι είναι οι πιθανότητες 2 άγνωστοι που φοράνε μάσκα και στο 99,9% των πτήσεων δεν ανταλλάσουν καμία κουβέντα, να κολλήσει ο ένας τον άλλον;;;
Ειλικρινά εάν πιστεύεις ότι με 5 δευτερόλεπτα και ανταλλαγή 2 κουβέντων ή το να κοιμάται κάποιος και να αναπνέει χωρίς να έχει μάσκα και αυτό είναι αρκετό να κολλήσει ο άλλος, τότε εγώ πάω πάσο και αδυνατώ να πιστέψω πως δεν κόλλησε όλος ο πλανήτης μέσα σε 1 μήνα, ενώ έχουν περάσει 2 χρόνια.Στο 99,9% των πτησεων ολοι οι επιβατες θα βγαλουν μια στιγμη τη μασκα τους για να πιουν νερο ή να φανε εστω το σοκολατακι που θα τους δωσει η αεροπορικη...μαντεψε ποσες ειναι οι πιθανοτητες να κολλησεις γιατι αποκλειετε να μη ανταλλαξει εκεινη τη στιγμη καποιος μια κουβεντα με τον διπλανο του(αν καθονται 2 φιλοι ή ενα ζευγαρι μαζι και εσυ εισαι ο ξεμπαρκος διπλα τους)..και αυτο ειδικα τον τελευταιο καιρο γινεται συνεχεια..εδω μου χει τυχει τυπισσα να χει βγαλει μασκα για να κοιμηθει,να της εχει κανει παρατηρηση και η διπλανη της και η αεροσυνοδος και απλα εβαλε το κασκολ στη μουρη της και τους εγραψε πανηγυρικα...αυτη μονο να ειχε κοβιντ ολο το αεροπλανο εχει βγει θετικο!
Όντως συμβαίνει/ισχύει αυτό; Κλασικά σηκώνομαι πολλές φορές στα υπερατλαντικά κ κόβω βόλτες αβέρτα. Τώρα πρόσφατα που το έκανα πάλι δε μου είπε κανείς τίποτα.αλλά όταν σηκώνεσαι λίγο να ξεμουδιάσεις και σε βλέπουν σου λένε απαγορεύεται λόγω κόβιντ γύρνα στη θέση σου
Θεωρητικα μιλαω οπως θεωρητικα μπορεις να μιλησεις με καποιον σε εξωτερικο χωρο χωρις μασκα και να κολλησεις..προσωπικα δε το πιστευω απλα θεωρητικα ειναι μια πιθανοτητα...το πως κολλησε ολος ο πλανητης ας μη το συζητησουμε καλυτερα,ειναι μια κουβεντα που ποναει!!!!Ειλικρινά εάν πιστεύεις ότι με 5 δευτερόλεπτα και ανταλλαγή 2 κουβέντων ή το να κοιμάται κάποιος και να αναπνέει χωρίς να έχει μάσκα και αυτό είναι αρκετό να κολλήσει ο άλλος, τότε εγώ πάω πάσο και αδυνατώ να πιστέψω πως δεν κόλλησε όλος ο πλανήτης μέσα σε 1 μήνα, ενώ έχουν περάσει 2 χρόνια.