• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Επιστροφή/ άφιξη στην Ελλάδα και περιορισμοί covid

paefstra

Member
Αν το έλεγχαν σωστά....τα χερσαία σύνορα είναι δύσκολα και θα έχουμε πάλι τσουνάμι σε βόρεια Ελλάδα....
Δεν νομιζω οτι θα υπαρχει σοβαρο ρευμα μετακινησεων σε περιπτωση 3πλου τεστ.
Ετσι κι αλλιως οπου να ναι κλεινουν τα παντα, τι να ερθουν να κανουν.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν νομιζω οτι θα υπαρχει σοβαρο ρευμα μετακινησεων σε περιπτωση 3πλου τεστ.
Ετσι κι αλλιως οπου να ναι κλεινουν τα παντα, τι να ερθουν να κανουν.
Αυτοί δεν ξέρω τι θα έρθουν να κάνουν, εμείς πάντως θα κάνουμε διακοπές!.....

DimiBiri

Member
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν και θα έχουν άμεση ισχύ:

• Ματαιώνονται όλες οι μαζικές εορταστικές εκδηλώσεις σε ανοικτούς χώρους (φεστιβάλ, events κλπ
  • Χωρίς κόσμο τα ματς στα γήπεδα
  • Οσοι ταξιδιώτες έρχονται στην Ελλάδα, σε όλες τις πύλες της χώρας την 2η και την 4η μέρα μετά την άφιξή τους, θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε τεστ.

Γιατί όχι κάθε μέρα τεστ ρωτάω εγώ, τσιγκουνιές θα κάνουμε;
Όσο πάει και γίνεται καλύτερο...
Ξέρουμε πότε προβλέπεται να ανακοινωθούν???

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν και θα έχουν άμεση ισχύ:

• Ματαιώνονται όλες οι μαζικές εορταστικές εκδηλώσεις σε ανοικτούς χώρους (φεστιβάλ, events κλπ
  • Χωρίς κόσμο τα ματς στα γήπεδα
  • Οσοι ταξιδιώτες έρχονται στην Ελλάδα, σε όλες τις πύλες της χώρας την 2η και την 4η μέρα μετά την άφιξή τους, θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε τεστ.

Γιατί όχι κάθε μέρα τεστ ρωτάω εγώ, τσιγκουνιές θα κάνουμε;
Όσο πάει και γίνεται καλύτερο...
Λογικο να ματαιωνονται οι εξωτερικες εκδηλωσεις αλλα να μαζευονται ο ενας πανω στον αλλο στα club χωρις κανεναν ελεγχο. Μια βολτα βγηκα πριν κεντρο και στα καφε γινεται ο χαμος.
Αυτα τα μετρα πραγματικα τα σκεφτεται καποιος;
Λεει υποχρεωτικα μασκες ΚΝ95 που πας μαρκετ και δεν υπαρχει κανενας ελεγχος. Οι μισοι με μασκα κατω απο το πηγουνι.

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για να μη γίνουμε off topic (πολυ μου λείπει τελικά αυτό), θα εστιάσω μόνο στα ταξίδια. Τα μέτρα ειναι κατά τη γνώμη μου πρωτίστως αποτρεπτικά, παρά υγειονομικά. Αλλιώς θα μπορούσαν στην άφιξη να κάνουν pcr όλη τη πτήση. Το θέμα ειναι αν θέλουν..

Όσον αφορά το διπλό τεστ μετά την άφιξη, προφανώς και θα πρέπει να το δηλώνει το μικροβιολογικο/φαρμακείο στη πλατφόρμα gov.gr, η μάλλον ο ίδιος ο επιβάτης έχοντας πρωτίστως διεξάγει το τεστ. Έτσι επιβεβαιωνεται, κατι άλλο δεν εχει νόημα. Θέλω να πιστεύω οτι θα είναι ραπιντ, σε άλλη περίπτωση θα τσινησουν οι αεροπορικές.

paefstra

Member
Για να μη γίνουμε off topic (πολυ μου λείπει τελικά αυτό), θα εστιάσω μόνο στα ταξίδια. Τα μέτρα ειναι κατά τη γνώμη μου πρωτίστως αποτρεπτικά, παρά υγειονομικά. Αλλιώς θα μπορούσαν στην άφιξη να κάνουν pcr όλη τη πτήση. Το θέμα ειναι αν θέλουν..

Όσον αφορά το διπλό τεστ μετά την άφιξη, προφανώς και θα πρέπει να το δηλώνει το μικροβιολογικο/φαρμακείο στη πλατφόρμα gov.gr, η μάλλον ο ίδιος ο επιβάτης έχοντας πρωτίστως διεξάγει το τεστ. Έτσι επιβεβαιωνεται, κατι άλλο δεν εχει νόημα. Θέλω να πιστεύω οτι θα είναι ραπιντ, σε άλλη περίπτωση θα τσινησουν οι αεροπορικές.
Οι αεροπορικες εχουν ηδη μοσχοπουλησει τα γιορτινα εισιτηρια και δεν θα ακυρωσουν πτησεις 15ημερου. Μετα θα αρχισει το πανηγυρι, που ηδη αρχισε βλεποντας τις ακυρωσεις Φεβρουαριου που ποσταρουν εδω.
Οι αεροπορικες θα πανε με το ποταμι του λοκ νταουν, τσινησουν η οχι.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δυο βήματα μπροστά, ενα κι άλλο ένα πίσω, αυτό βλέπω εγώ. Δυο χρόνια κάνουμε κύκλους και ασχολούμαστε ακόμα με ακυρώσεις και lock down.
Ήρθε για να μείνει... :cry:

paefstra

Member
Δυο βήματα μπροστά, ενα κι άλλο ένα πίσω, αυτό βλέπω εγώ. Δυο χρόνια κάνουμε κύκλους και ασχολούμαστε ακόμα με ακυρώσεις και lock down.
Ήρθε για να μείνει... :cry:
Μολις διαβασα ακυρωσεις των σχολικων εκδρομων. Ετσι ξεκινησε πριν 2 χρονια. Θα τσινησουν τα ταξιδιωτικα γραφεια, παλι οι γονεις χρεωμενοι, τι να πεις.

mourohavlos

Member
Τουλάχιστον το μέτρο των τεστ κατά την επιστροφή από εξωτερικό (που ενδιαφέρει αρκετούς εξ ημών) να ισχύσει μετά την 3η Ιανουαρίου

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom