Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Αν το έλεγχαν σωστά....τα χερσαία σύνορα είναι δύσκολα και θα έχουμε πάλι τσουνάμι σε βόρεια Ελλάδα....Το plf ειναι μεγαλος ρουφιανος...
Αν το έλεγχαν σωστά....τα χερσαία σύνορα είναι δύσκολα και θα έχουμε πάλι τσουνάμι σε βόρεια Ελλάδα....Το plf ειναι μεγαλος ρουφιανος...
Δεν νομιζω οτι θα υπαρχει σοβαρο ρευμα μετακινησεων σε περιπτωση 3πλου τεστ.Αν το έλεγχαν σωστά....τα χερσαία σύνορα είναι δύσκολα και θα έχουμε πάλι τσουνάμι σε βόρεια Ελλάδα....
Αυτοί δεν ξέρω τι θα έρθουν να κάνουν, εμείς πάντως θα κάνουμε διακοπές!.....Δεν νομιζω οτι θα υπαρχει σοβαρο ρευμα μετακινησεων σε περιπτωση 3πλου τεστ.
Ετσι κι αλλιως οπου να ναι κλεινουν τα παντα, τι να ερθουν να κανουν.
Ξέρουμε πότε προβλέπεται να ανακοινωθούν???Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν και θα έχουν άμεση ισχύ:
- Ματαιώνονται όλες οι μαζικές εορταστικές εκδηλώσεις σε ανοικτούς χώρους (φεστιβάλ, events κλπ
- Χωρίς κόσμο τα ματς στα γήπεδα
- Οσοι ταξιδιώτες έρχονται στην Ελλάδα, σε όλες τις πύλες της χώρας την 2η και την 4η μέρα μετά την άφιξή τους, θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε τεστ.
Γιατί όχι κάθε μέρα τεστ ρωτάω εγώ, τσιγκουνιές θα κάνουμε;
Όσο πάει και γίνεται καλύτερο...
Αύριο οι ανακοινώσειςΞέρουμε πότε προβλέπεται να ανακοινωθούν???
Λογικο να ματαιωνονται οι εξωτερικες εκδηλωσεις αλλα να μαζευονται ο ενας πανω στον αλλο στα club χωρις κανεναν ελεγχο. Μια βολτα βγηκα πριν κεντρο και στα καφε γινεται ο χαμος.Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν και θα έχουν άμεση ισχύ:
- Ματαιώνονται όλες οι μαζικές εορταστικές εκδηλώσεις σε ανοικτούς χώρους (φεστιβάλ, events κλπ
- Χωρίς κόσμο τα ματς στα γήπεδα
- Οσοι ταξιδιώτες έρχονται στην Ελλάδα, σε όλες τις πύλες της χώρας την 2η και την 4η μέρα μετά την άφιξή τους, θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε τεστ.
Γιατί όχι κάθε μέρα τεστ ρωτάω εγώ, τσιγκουνιές θα κάνουμε;
Όσο πάει και γίνεται καλύτερο...
Οι αεροπορικες εχουν ηδη μοσχοπουλησει τα γιορτινα εισιτηρια και δεν θα ακυρωσουν πτησεις 15ημερου. Μετα θα αρχισει το πανηγυρι, που ηδη αρχισε βλεποντας τις ακυρωσεις Φεβρουαριου που ποσταρουν εδω.Για να μη γίνουμε off topic (πολυ μου λείπει τελικά αυτό), θα εστιάσω μόνο στα ταξίδια. Τα μέτρα ειναι κατά τη γνώμη μου πρωτίστως αποτρεπτικά, παρά υγειονομικά. Αλλιώς θα μπορούσαν στην άφιξη να κάνουν pcr όλη τη πτήση. Το θέμα ειναι αν θέλουν..
Όσον αφορά το διπλό τεστ μετά την άφιξη, προφανώς και θα πρέπει να το δηλώνει το μικροβιολογικο/φαρμακείο στη πλατφόρμα gov.gr, η μάλλον ο ίδιος ο επιβάτης έχοντας πρωτίστως διεξάγει το τεστ. Έτσι επιβεβαιωνεται, κατι άλλο δεν εχει νόημα. Θέλω να πιστεύω οτι θα είναι ραπιντ, σε άλλη περίπτωση θα τσινησουν οι αεροπορικές.
Μολις διαβασα ακυρωσεις των σχολικων εκδρομων. Ετσι ξεκινησε πριν 2 χρονια. Θα τσινησουν τα ταξιδιωτικα γραφεια, παλι οι γονεις χρεωμενοι, τι να πεις.Δυο βήματα μπροστά, ενα κι άλλο ένα πίσω, αυτό βλέπω εγώ. Δυο χρόνια κάνουμε κύκλους και ασχολούμαστε ακόμα με ακυρώσεις και lock down.
Ήρθε για να μείνει...