alice~
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iceland
Υπολογίζουμε και την διαφορά ώρας στα τεστ, έτσι?
Δεν ξέρω αν είναι αλλα ειναι ευκολο να ζητήσεις να το βαλουν. Όταν ζητας γενικά test για να χρησιμοποιηθεί για ταξιδι σου ζητάει αριθμο διαβατηρίου ή ταυτότητας.Αριθμός διαβατήριου η ταυτότητας είναι απαραίτητα?
το άρθρο έρχεται σε αντίθεση με την ΚΥΑ, η οποία λέει ρητώς πριν την άφιξη στην Ελλάδα από τη χώρα προέλευσης.UPDATE: Εδώ είναι το άρθρο, αναφέρει ξεκάθαρα με έντονα γράμματα ότι διευκρινίστηκε πως θα γίνονται δεκτά τεστ και από ελληνική δομή
Τι αλλάζει στην αυθημερόν μετάβαση στη Βουλγαρία από τον Συνοριακό Σταθμό Νυμφαίας Κομοτηνής - IN KOMOTINI NEWS - Ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Κομοτηνής/Ροδόπης/Θράκης
Μην το βλέπεις καθαρά αεροπορικά, σκέψου και τις οδικές μεταφορές.το άρθρο έρχεται σε αντίθεση με την ΚΥΑ, η οποία λέει ρητώς πριν την άφιξη στην Ελλάδα από τη χώρα προέλευσης.
Προφανώς, επαφίεται στον Αστυνομικό πως θα αντιμετωπίσει....
Αλλά η ΚΥΑ δεν το επιτρέπει
Γνωρίζω ότι μετράει από τη λήψη του δείγματος ο χρόνος απλά δεν ήμουν σίγουρη αν το περιθώριο ήταν από την ώρα αναχώρησης του ταξιδιού ή από την ώρα άφιξης στην Ελλάδα. Γενικά άστα βράστα!!!η εναρξη του τεστ ειναι απο τη στιγμη ληψης του δειγματος, αν υπαρχουν καθυστερησεις σε πτησεις αστα βραστα τοτε θα πρεπει σε ενδιαμεσο σταθμο να υποβληθεις σε νεο τεστ.................
Ναι!Υπολογίζουμε και την διαφορά ώρας στα τεστ, έτσι?
Κι η παράνοια συνεχίζεται:Η μέχρι τώρα εμπειρία μου είναι η εξής:
Οι επίσημες Ελληνικές οδηγίες λένε τελικά για PCR 72 ώρες πριν την άφιξη στην Ελλάδα ενώ η αεροπορική (British Airways) σε μια φόρμα που συμπληρώνεις online πριν την πτήση γράφει για τεστ 72 ώρες πριν την αναχώρηση!!! Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.
Έμαθα περίπτωση ατόμου που στο αεροδρόμιο του Μονάχου δεν τον άφησαν να ταξιδέψει προς Ελλάδα γιατί το Rapid test του ήταν 30 λεπτά (!!!) νωρίτερα από το παράθυρο των 24 ωρών πριν την άφιξη.
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ; ΌΧΙ είναι η απάντηση.
Γνωρίζω ότι μετράει από τη λήψη του δείγματος ο χρόνος απλά δεν ήμουν σίγουρη αν το περιθώριο ήταν από την ώρα αναχώρησης του ταξιδιού ή από την ώρα άφιξης στην Ελλάδα. Γενικά άστα βράστα!!!
Δεν κατάλαβα την ερώτηση.... μπορεί κάποιος να κάνει ραπίντ πριν την αποβίβαση χωρίς να το έχει κάνει πριν την επιβίβαση; Που να το κάνετε; στο αεροπλάνο;στον γυρισμό στις 31 θέλει rapid 24 ωρών πριν την επιβίβαση η την αποβίβαση εδώ στην Ελλάδα?