maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Hydronetta δεν κοίταζες καλύτερα να έμπαινες στο forum από την Burkina Faso να την είχαμε κι αυτή πράσινη; Είδες εγώ πως τα κατάφερα με την από κάτω της...??Άιντε μπράβο, αυτό εννούσα DEF. Eυχαριστώ για το κόπο να το βρεις maltakias
Δηλαδή, μόνο εγώ βλέπω μια πράσινη κουκίδα (την Ελλάδα) στο χάρτη και τίποτ' άλλο?Ορίστε φρέσκο:
ΟΚ, αλλά από τις υπόλοιπες χώρες δε φαίνεται τίποτα. Μόνο ένα πολύ αχνό πρασινωπό περίγραμμα γύρω από ένα υπο-ωχρό χρώμα. Πώς διάολο βλέπουν οι άλλοι τις χώρες και τους επισκέπτες? Μόνο στο χώρο του φαντασιακού μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο - μ' αυτήν την εικόνα!Το πράσνο υποδηλώνει ότι υπάρχουν επισκέπτες. Όσο πιο σκούρο το πράσινο, τόσο πιο πολλοί οι επισκέπτες από την εν λόγω χώρα. Άρα η σκούρα πράσινη κουκκίδα απλά σημαίνει πάρα πολλές επισκέψεις από Ελλάδα.
Τότε ήμουν ανυποψίαστοςHydronetta δεν κοίταζες καλύτερα να έμπαινες στο forum από την Burkina Faso να την είχαμε κι αυτή πράσινη; Είδες εγώ πως τα κατάφερα με την από κάτω της...??
Δεν είναι πιο άμεσο και περισσότερο ενδιαφέρον αυτό που πρότεινα;Μπα δεν έχουμε τέτοιο πράγμα.