Αν βάλουμε όλα τα μέλη του Forum ρεφενέ από 20 ευρώ νομίζω οτι θα μπορούν να καλυφθούν πολλά μέρη του χάρτη. Όμως για κάτι Αφγανισταν, Γεωργίες, Ιράκ και λοιπά εμπόλεμα μέρη δε νομίζω οτι θα βρούμε πολλές υποψηφιότητες.Θα στείλουμε τον xeno
Θυσιάζομαι κι εγώΘα στείλουμε τον xeno
Να καταγραφούν παρευθύς οι υποστηρικτές και οι υποστηρίκτριες της ΠέιλινΠως μας βλέπετε; βγάζουμε αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές;
Mε μεγαλη μου τιμη και ευχαριστηση.Θα στείλουμε τον xeno
Def ποιες ειναι οι δεκα πρωτες χωρες επισκεψιμοτητας στο σαιτ εκτος της Ελλαδος???Το προχώρησα ακόμα περισσότερο το θέμα, ορίστε και ένας χάρτης των ΗΠΑ, αφού η google μας δίνει και τις πολιτείες από τις οποίες έχουμε επισκέψεις:
Βασική προέλευση του κόσμου που μπαίνει στο site η πολιτεία της Καλιφόρνια, ενώ ακολουθούν Νέα Υόρκη, Virginia, Florida και Illinois. :LOL:
Πως μας βλέπετε; βγάζουμε αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές;
Τρεμετε Ομπάμα και ΜακΚέινΤο προχώρησα ακόμα περισσότερο το θέμα, ορίστε και ένας χάρτης των ΗΠΑ, αφού η google μας δίνει και τις πολιτείες από τις οποίες έχουμε επισκέψεις:
Βασική προέλευση του κόσμου που μπαίνει στο site η πολιτεία της Καλιφόρνια, ενώ ακολουθούν Νέα Υόρκη, Virginia, Florida και Illinois. :LOL:
Πως μας βλέπετε; βγάζουμε αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές;