• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Επισημη πρωτη

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dmdoc

Member
Καλησπεριζω ολους τους maniac travellers!
Αφορμη για την εγγραφη μου ηταν η παροτρυνση ενος μελους που πηγαμε προσφατα μαζι στην Πραγα.Βρισκω εξαιρετικα ενδιαφερουσα την υπαρξη μιας ομαδας με κοινο παρονομαστη τα ταξιδια.Εξαλλου θεωρω οτι η συναναστροφη κ επικοινωνια με αλλους λαους κανει τον καθενα μας κοινωνο κ αναμεταδοτη του πολιτισμου τους.Αλλωστε στον ιδιο κ μοναδικο πλανητη ζουμε.Μου ευχομαι καλη αρχη!:clap:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
:welcome2: dmdoc !

Καλή αρχή και καλή συνέχεια στα ταξίδια σου !:)

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλησπεριζω ολους τους maniac travellers!
Αφορμη για την εγγραφη μου ηταν η παροτρυνση ενος μελους που πηγαμε προσφατα μαζι στην Πραγα.Βρισκω εξαιρετικα ενδιαφερουσα την υπαρξη μιας ομαδας με κοινο παρονομαστη τα ταξιδια.Εξαλλου θεωρω οτι η συναναστροφη κ επικοινωνια με αλλους λαους κανει τον καθενα μας κοινωνο κ αναμεταδοτη του πολιτισμου τους.Αλλωστε στον ιδιο κ μοναδικο πλανητη ζουμε.Μου ευχομαι καλη αρχη!:clap:
join the club!:clap::clap::clap:
καλώς μας ήρθες!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς ήρθες,καλά να περάσεις στο Λονδίνο που απ΄ότι βλέπω είναι ο επόμενος προορισμός σου!,καλά ταξίδια!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες! Είδες οι κακές συναναστροφές τι κάνουν;Σε παρασύρουν σε μυστηριώδη φόρουμ...Ελπίζω να πέρασες καλά στην Πράγα!

XRISTOS71

Member

kanaliotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλώς ήρθες φίλε. Μου θύμισες την πανέμορφη Πράγα. Και ξέρεις και τι άλλο? Τις μπύρες και τα λουκάνικα! Καλό γούστο!

dmdoc

Member
Ευχαριστω

Το "καλως ηρθες" απο μια θεσσαλονικια μετραει περισσοτερο.Δεν καταλαβαινω ομως πως συνδυαζεις ρομαντσαδα κ ταξιδι ονειρο Μεξικο:roll:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα