dmdoc
Member
Ναιαιαιαιαι
Ναι!!!!! Αν κ λιγο βεβαια,ηταν σουπερ
Ναι!!!!! Αν κ λιγο βεβαια,ηταν σουπερ
Καλες οι μπυρες κ τα λουκανικα στην Πραγα αλλα ακομα καλυτερα στην Κοπενχαγη.Λουκανικα κ ζεστο κοκκινο κρασι η απολυτη προταση για την πολη.Βεβαια δεν ξερω για Γερμανια....θα μας πεις εσυ μαλλον!!!!Καλώς ήρθες φίλε. Μου θύμισες την πανέμορφη Πράγα. Και ξέρεις και τι άλλο? Τις μπύρες και τα λουκάνικα! Καλό γούστο!
Ποια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Καλώς ήρθες φίλος.Συμπλήρωσε όμως το χάρτη σου,έχεις παραλείψει τουλάχιστον μία χώρα που ξέρω ότι έχεις πάει.
Καλώς ήρθες φίλος.Συμπλήρωσε όμως το χάρτη σου,έχεις παραλείψει τουλάχιστον μία χώρα που ξέρω ότι έχεις πάει.
βρε μπαγάσα το μαντείο των δελφών είσαι ??????
Φυσικά και δεν είμαι η Πυθία,απλά είναι λίγο ξεχασιάρης ο dmdoc.
Φιλε XRISTOS71 δυσκολα τον πιανεις.Θα μπορουσες να πεις οτι ζει μια ζωη "εν πλω"παντως γρίφους σαν την πυθία βάζεις !!!!
στο edit σου γραφεις για ενναλακτικη Πραγα
στο επόμενο ταξίδι :γράφεις αγαθονήσι
και στην αντίστροφη μετρηση
γραφεις για άλλο μερος
για ριξε τον χρυσμό να καταλάβουμε τι γίνετε
Στο edit γράφω ''Τελικά,εναλλακτική Πράγα....'' εννοώντας ότι είναι σαφώς καλύτερες οι γειτονιές πέριξ του κέντρου της Πράγας.Στο επόμενο ταξίδι γράφω Αγαθονήσι γιατί είναι ταξίδια που κάνω με τη δουλειά μου και κυριολεκτικά τα συγκεκριμένα ταξίδια είναι ''όπου κάτσει η μπίλια'',μπορεί να γράφω Αγαθονήσι αλλά σε 6 ώρες να βρεθώ στην Κάρπαθο.Στην αντίστροφη μέτρηση είναι το προγραμματισμένο-κλεισμένο ταξίδι για εξωτερικό.παντως γρίφους σαν την πυθία βάζεις !!!!
στο edit σου γραφεις για ενναλακτικη Πραγα
στο επόμενο ταξίδι :γράφεις αγαθονήσι
και στην αντίστροφη μετρηση
γραφεις για άλλο μερος
για ριξε τον χρυσμό να καταλάβουμε τι γίνετε