Επιβραβεύσεις booking.com

connosp

Member
Ναι, τα γνωρίζω αυτά τα κόλπα, απλά ο κωδικός δίνει έξτρα έκπτωση υπό προϋποθέσεις σε κάποια καταλύματα (αν και η πλειοψηφία καλύπτεται από την ενέργεια της VISA).
Εγώ σήμερα ακύρωσα 4 κρατήσεις, και τις ξαναέκανα τις ίδιες με το παραπάνω ίδιες τιμές αλλά με επιβράβευση(σε 60 ημέρες όπως αναφέρει)

adiaforos

Member
Εγώ σήμερα ακύρωσα 4 κρατήσεις, και τις ξαναέκανα τις ίδιες με το παραπάνω ίδιες τιμές αλλά με επιβράβευση(σε 60 ημέρες όπως αναφέρει)
Καλά έκανες. Το link το είχα δώσει πριν μερικά χρόνια, όμως κάποια στιγμή άλλαξαν οι όροι και η επιβράβευση (8% τότε) δινόταν μόνο σε κατόχους αυστραλιανών καρτών. Έτσι το γύρισα στη Visa CEMEA όπου δίνεται 8% έκπτωση στην κράτηση (αντί επιστροφής). Έχω αναφέρει τα link στο παρόν νήμα και σε άλλα. Τώρα βλέπω η VISA Australia δίνει 10% επιστροφή, την ίδια με τα κουπόνια, οπότε είναι ανταγωνιστική η προσφορά.

Last edited:

tatooine

Member
Επιπλέον δέχεται εκπτωτικους κωδικούς στην κράτηση.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Πρέπει όμως να διαλέξεις, η απ' αυτό το λινκ για επιστροφή ή από την Aegean για μίλια. Έτσι δεν είναι;

tatooine

Member
Εάν αναφέρεσαι σε κουπόνι 10ο/ο δεν το παρατήρησα.(ας μην είμαστε και πλεονέκτες...)Αν έχεις δοκίμασε το και πες μας!!
Στο τέλος στην πληρωμή μπορείς να προσθέσεις και κωδικό προσφοράς. Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω κωδικό αλλά μπορείς. Όποιος έχει κωδικό ας το δει.
IMG_1850.jpeg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.824
Μέλη
39.588
Νεότερο μέλος
Stavrosbou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα