Δυστυχώς όχι..Άργησα να μπω κ δεν είδα το μνμ.. Ευχαριστώ πάντως!Έχω λίγο περιθώριο μέχρι να κλείσω αν υπάρχει κάποιος κωδικός θα τον ήθελα.Καλησπέρα, Υπάρχει κωδικός που λήγει αύριο.
Αν το χρειάζεται κάποιος pm.
@pennykk έχεις λάβει;
Ο κωδικός δόθηκε!
Παιδιά λίγο προσοχή παρακαλώ. Αν δεν το αναφέρεται ότι το έχετε χρησιμοποιήσει, ας σταλεί στον επόμενο. Ευχαριστώ.Δυστυχώς όχι..Άργησα να μπω κ δεν είδα το μνμ.. Ευχαριστώ πάντως!Έχω λίγο περιθώριο μέχρι να κλείσω αν υπάρχει κάποιος κωδικός θα τον ήθελα.![]()
Βρήκα κωδικό.Ευχαριστω!Καλησπέρα! Μήπως υπάρχει διαθέσιμος κωδικός;Αν γίνεται σε pm.Ευχαριστώ πολύ!
Έρχονται στο email. Συνήθως μετά από μια περίοδο που δεν έχεις κλείσει κάτι στην πλατφόρμα αλλά μπαίνεις συχνά ψάχνοντας για επόμενο ταξίδι.Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση σχετικα με τους κωδικούς. Είμαι στο επίπεδο genius 2 αλλά δεν μου έχει έρθει ποτέ κάποια ειδοποίηση για εκπτωτικό κωδικό εκτός απο αυτά που εμφανίζονται στα καταλυματα λογω βαθμίδας.
Οι κωδικοί έρχονται στο email ή πρέπει να τσεκάρω στο app σε καθημερινή βάση σε κάποιο πεδίο μήπως μου έχουν στείλει?
' Ερχονται με mail.Δεν πρόσεξα αν τους αναφέρει και η εφαρμογή.Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση σχετικα με τους κωδικούς. Είμαι στο επίπεδο genius 2 αλλά δεν μου έχει έρθει ποτέ κάποια ειδοποίηση για εκπτωτικό κωδικό εκτός απο αυτά που εμφανίζονται στα καταλυματα λογω βαθμίδας.
Οι κωδικοί έρχονται στο email ή πρέπει να τσεκάρω στο app σε καθημερινή βάση σε κάποιο πεδίο μήπως μου έχουν στείλει?
¨Αστα να πάνε και εγώ εδώ και χρόνια 3 και δεν έχω δει κωδικό.Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση σχετικα με τους κωδικούς. Είμαι στο επίπεδο genius 2 αλλά δεν μου έχει έρθει ποτέ κάποια ειδοποίηση για εκπτωτικό κωδικό εκτός απο αυτά που εμφανίζονται στα καταλυματα λογω βαθμίδας.
Αν και δεν έχω λάβει ποτέ κωδικό τα τελευταία 3 χρόνια τουλαχιστον , ίσως να ισχύει τελικά αυτό που λες, γιατί και προσφατα έκλεισα διαμονή και έχω ήδη κράτηση για το επόμενο.Έρχονται στο email. Συνήθως μετά από μια περίοδο που δεν έχεις κλείσει κάτι στην πλατφόρμα αλλά μπαίνεις συχνά ψάχνοντας για επόμενο ταξίδι.
Αν έχεις κλείσει κάποια καταλύματα για μια επόμενη περίοδο σταματούν να έρχονται email.
Έτσι συμβαίνει σε μένα τουλάχιστον.
Μπορεί, αν και δεν νομίζω ότι ξέρει κάποιος πραγματικά την λογική πίσω από αυτά τα προωθητικά mail.Αν και δεν έχω λάβει ποτέ κωδικό τα τελευταία 3 χρόνια τουλαχιστον , ίσως να ισχύει τελικά αυτό που λες, γιατί και προσφατα έκλεισα διαμονή και έχω ήδη κράτηση για το επόμενο.