Επιβραβεύσεις booking.com

pennykk

Member
Καλησπέρα, Υπάρχει κωδικός που λήγει αύριο.
Αν το χρειάζεται κάποιος pm.

@pennykk έχεις λάβει;

Ο κωδικός δόθηκε!
Δυστυχώς όχι..Άργησα να μπω κ δεν είδα το μνμ.. Ευχαριστώ πάντως!Έχω λίγο περιθώριο μέχρι να κλείσω αν υπάρχει κάποιος κωδικός θα τον ήθελα.☺

Ppetran

Member
Δυστυχώς όχι..Άργησα να μπω κ δεν είδα το μνμ.. Ευχαριστώ πάντως!Έχω λίγο περιθώριο μέχρι να κλείσω αν υπάρχει κάποιος κωδικός θα τον ήθελα.☺
Παιδιά λίγο προσοχή παρακαλώ. Αν δεν το αναφέρεται ότι το έχετε χρησιμοποιήσει, ας σταλεί στον επόμενο. Ευχαριστώ.

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση σχετικα με τους κωδικούς. Είμαι στο επίπεδο genius 2 αλλά δεν μου έχει έρθει ποτέ κάποια ειδοποίηση για εκπτωτικό κωδικό εκτός απο αυτά που εμφανίζονται στα καταλυματα λογω βαθμίδας.
Οι κωδικοί έρχονται στο email ή πρέπει να τσεκάρω στο app σε καθημερινή βάση σε κάποιο πεδίο μήπως μου έχουν στείλει?

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση σχετικα με τους κωδικούς. Είμαι στο επίπεδο genius 2 αλλά δεν μου έχει έρθει ποτέ κάποια ειδοποίηση για εκπτωτικό κωδικό εκτός απο αυτά που εμφανίζονται στα καταλυματα λογω βαθμίδας.
Οι κωδικοί έρχονται στο email ή πρέπει να τσεκάρω στο app σε καθημερινή βάση σε κάποιο πεδίο μήπως μου έχουν στείλει?
Έρχονται στο email. Συνήθως μετά από μια περίοδο που δεν έχεις κλείσει κάτι στην πλατφόρμα αλλά μπαίνεις συχνά ψάχνοντας για επόμενο ταξίδι.
Αν έχεις κλείσει κάποια καταλύματα για μια επόμενη περίοδο σταματούν να έρχονται email.
Έτσι συμβαίνει σε μένα τουλάχιστον.

fotast

Member
' Ερχονται με mail.Δεν πρόσεξα αν τους αναφέρει και η εφαρμογή.

connosp

Member
¨Αστα να πάνε και εγώ εδώ και χρόνια 3 και δεν έχω δει κωδικό.

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Έρχονται στο email. Συνήθως μετά από μια περίοδο που δεν έχεις κλείσει κάτι στην πλατφόρμα αλλά μπαίνεις συχνά ψάχνοντας για επόμενο ταξίδι.
Αν έχεις κλείσει κάποια καταλύματα για μια επόμενη περίοδο σταματούν να έρχονται email.
Έτσι συμβαίνει σε μένα τουλάχιστον.
Αν και δεν έχω λάβει ποτέ κωδικό τα τελευταία 3 χρόνια τουλαχιστον , ίσως να ισχύει τελικά αυτό που λες, γιατί και προσφατα έκλεισα διαμονή και έχω ήδη κράτηση για το επόμενο.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Αν και δεν έχω λάβει ποτέ κωδικό τα τελευταία 3 χρόνια τουλαχιστον , ίσως να ισχύει τελικά αυτό που λες, γιατί και προσφατα έκλεισα διαμονή και έχω ήδη κράτηση για το επόμενο.
Μπορεί, αν και δεν νομίζω ότι ξέρει κάποιος πραγματικά την λογική πίσω από αυτά τα προωθητικά mail.
Πάντως στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν σ' εμένα έγιναν τα εξής:
Μετά από την τελευταία κράτηση τον προηγούμενο Ιούνιο στο Βελιγράδι και μένοντας χωρίς κάποια νέα κράτηση για ένα διάστημα 2 μηνών, τον Αύγουστο άρχισα να ψάχνω για νέους προορισμούς χωρίς να κλείνω όμως τίποτα. Σύντομα άρχισαν να έρχονται email με εκπτωτικούς κωδικούς, κυρίως μέσα στο Σεπτέμβρη. Μου ήρθαν συνολικά 6 τέτοιοι κωδικοί μέχρι που τελικά έκλεισα στα μέσα του Οκτώβρη 2 νέα καταλύματα. Αυτομάτως σταμάτησαν και τα email μέχρι και σήμερα, που έχω συνολικά 5 κρατήσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.837
Μέλη
39.600
Νεότερο μέλος
chrisdi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom