tatooine
Member
χρειάζομαι έναν κωδικό. Οποίος έχει ευχαριστώ προκαταβολικά.
Δύο τρία που έβαλα δεν δούλευε. Λες να έχει να κάνει με το log in;Αν δεν βρεις, δες εδώ με άμεση έκπτωση (και όχι cashback) 8% ή 6% στα περισσότερα καταλύματα (πληρωμή με VISA):
Booking.com: The largest selection of hotels, homes, and vacation rentals
Κωδικός: VISABKNG (καλύτερα πριν γίνει login στον λογαριασμό).
Παρεμπιπτόντως, ψάχνω κι εγώ ένα-δύο κωδικούς (τρομάρα μου) για περιπτώσεις που δεν εφαρμόζεται το παραπάνω.
Όχι, απλά το έγραψα γιατί καμιά φορά κάνει time out ο κωδικός αν έχεις ήδη κάνει login , είναι θέμα browser.Δύο τρία που έβαλα δεν δούλευε. Λες να έχει να κάνει με το log in;
Βασικά το λινκ που έβαλες δεν μου ανοίγει. Μπήκα από την εφαρμογή.Όχι, απλά το έγραψα καμιά φορά κάνει time out ο κωδικός αν έχεις ήδη κάνει login , είναι θέμα browser.
Επειδή χρησιμοποιώ τακτικά τον παραπάνω link, ισχύει στην πλειοψηφία των καταλυμάτων, αλλά συνήθως δεν ισχύει σε κάποια τύπου airbnb . Δες τυχαία αναζήτηση για Βιέννη:
View attachment 473936
Δεν ξέρω γιατί δεν σου ανοίγει, στο PC δεν είχα ποτέ πρόβλημα (πέρα του time out στην καταχώριση του κωδικού που ανέφερα). Πάντως, αν το link ανοίξει το app και βγάλει το σήμα της VISA, ισχύει και για την εφαρμογή και παίρνει και την έκπτωση για κινητές συσκευές, που έχουν κάποια καταλύματα.Βασικά το λινκ που έβαλες δεν μου ανοίγει. Μπήκα από την εφαρμογή.
Δεν με πετάει στην εφαρμογή, ανοίγει άλλο παράθυρο και λέει αυτή η σελίδα δεν λειτουργεί.Δεν ξέρω γιατί δεν σου ανοίγει, στο PC δεν είχα ποτέ πρόβλημα (πέρα του time out στην καταχώριση του κωδικού που ανέφερα). Πάντως, αν το link ανοίξει το app και βγάλει το σήμα της VISA, ισχύει και για την εφαρμογή και παίρνει και την έκπτωση για κινητές συσκευές, που έχουν κάποια καταλύματα.