Panos_65
Member
"Ψέματα λες! Η γυναίκα σου σου είπε να μη το πάρεις και συ κάνεις ότι σου λέει η γυναίκα σου!"
Πρώτη φορά ακούω τέτοιο επιχείρημα, από κάποιον που θέλει να πουλήσει κάτι...
πολύ καλό!!!
"Ψέματα λες! Η γυναίκα σου σου είπε να μη το πάρεις και συ κάνεις ότι σου λέει η γυναίκα σου!"
Το προσωπικό ήταν πολυάριθμο, για να καταλάβετε για μία βαλίτσα μας συνόδευσαν στο δωμάτιο ο υπεύθυνος και δύο νεαροί.. Εκεί παρατηρήσαμε για ακόμη μία φορά την κακή σχέση που έχουν οι Σριλανκέζοι με τα παπούτσια. Ο υπεύθυνος ήταν καλοντυμένος, με το κουστούμι του, αλλά το είχε συνδυάσει με.. σαγιονάρες.
Τελικά αυτό είναι νόμος για όλους στη γύρω περιοχή! Τα ίδια συναντούσαμε και μεις πριν λίγες εβδομάδες στην Ινδία, ακόμα και γυναίκες καλοντυμένες φορούσαν χοντρή κάλτσα και σαγιονάρα με τακουνάκι!!!
Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και πολύ γέλιο με τον επίμονο πωλητή....τελικά δεν του πέρασε βέβαια...
Προχωρημένες τεχνικές marketing-πωλήσεων βρε παιδιά!
Πρώτη φορά ακούω τέτοιο επιχείρημα, από κάποιον που θέλει να πουλήσει κάτι...
πολύ καλό!!!
E είμαστε και κοκέτες οι γυναίκες, πως να γίνει!Τελικά αυτό είναι νόμος για όλους στη γύρω περιοχή! Τα ίδια συναντούσαμε και μεις πριν λίγες εβδομάδες στην Ινδία, ακόμα και γυναίκες καλοντυμένες φορούσαν χοντρή κάλτσα και σαγιονάρα με τακουνάκι!!!
Mε τέτοια ζέστη λογικό να βολεύονται με τις παντοφλίτσες τους! Και το βάλε-βγάλε όλη την ώρα δεν είναι εύκολο.. Αλλά και στην δουλειά, σε ξενοδοχείο που πήγαινε να πλασαριστεί ως "πολυτελές", και φορώντας κουστούμι, ε δε ταιριάζανε και τόσο!Βρε παιδια, για να τα βγαζουν πιο ευκολα καθως μπαινουν στα σπιτια τους, στους ναους κ.λ.π.... Ολα εγω πια?
σωστήηηηηηηηηηη!!!!Βρε παιδια, για να τα βγαζουν πιο ευκολα καθως μπαινουν στα σπιτια τους, στους ναους κ.λ.π.... Ολα εγω πια?
Ευχαριστώ Jimako! Σε 10 μέρες θα είδατε σίγουρα πολλά.. Οπότε περιμένουμε και δική σου ιστορία! Είμαι περίεργη και για τις Μαλδίβες, αν οι παραλίες είναι τόσο όμορφες όσο φαίνονται στις φωτογραφίες..Το καλοκαιρι που μας περασε ημουν για 10 μερες στην SriLanka, μονο που εγω το συνδιασα και με 5 μερες maldives. Διαβαζω την ιστορια σου και ειναι σαν νσ τα ξαναζω...
Να δω ποτε θα ξελασκαρω να γραψω και εγω την δικη μας ιστορια...
Βραβο παντων, περιμενουμε την συνεχεια!
Υπαρχει ενα ριτο εδω στα βορια!Ευχαριστώ Jimako! Σε 10 μέρες θα είδατε σίγουρα πολλά.. Οπότε περιμένουμε και δική σου ιστορία! Είμαι περίεργη και για τις Μαλδίβες, αν οι παραλίες είναι τόσο όμορφες όσο φαίνονται στις φωτογραφίες..
Έχει όμως καρχαριάκια που στη Χαλκιδική δεν έχει!Σα τη χαλκιδικη δεν εχει...
Ναι αλλα στην χαλκιδικη εχει μουρμουρες σπαρακια τσιπουρες κ.α. που στις maldives δεν εχει....Έχει όμως καρχαριάκια που στη Χαλκιδική δεν έχει!