jimakos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΚΟΥΒΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου!
Πολυ ενδιαφερον, οχι λιγο!
Το ενδιαφέρον είναι πάντα πολύ μεγάλο για τις εξαιρετικά καλογραμμένες ιστορίες σου! Πόσο μάλλον για τη συγκεκριμμένη, που αφορά έναν προορισμό που δεν τον λες και εύκολο.Aφού υπάρχει έστω και λίγο ενδιαφέρον θα συνεχίσω σύντομα την ιστορία μου..
Πολυ ενδιαφερον, οχι λιγο!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον! Σας αφιερώνω την συνέχειαΤο ενδιαφέρον είναι πάντα πολύ μεγάλο για τις εξαιρετικά καλογραμμένες ιστορίες σου! Πόσο μάλλον για τη συγκεκριμμένη, που αφορά έναν προορισμό που δεν τον λες και εύκολο.
Περιμένω την συνέχεια και την εξέλιξη αυτού του τόσο συναρπαστικού ταξειδιού με πολλή αγωνία, γιατί από την αρχή του ταξειδιού από ότι βλέπω δεν σας έλλειψαν οι εκπλήξεις.
Αν θυμάμαι καλά γενάρη δε πήγατε, λίγο μετά από μας; Θα πέσατε στην περίπτωση γιατί θεωρείται high season και συνήθως η θάλασσα είναι καλή αυτή τη περίοδο....χμμμ μονο την εποχη που πηγαμε εμεις ,υπηρχαν παντου κοκκινες σημαιες και μονο οι σερφερ μεσα στο νερο...
Ναι Ιανουαριο πηγαμε και να σου πω την αληθεια δεν περιμενα και απαγορευτικο όλες τις μερες.... εκανα δυο μπανια και αυτο σε πισινα και τη τελευταια μερα μπηκα λιγο στη Hikadwa αλλα μπλαχχχχχχχΑν θυμάμαι καλά γενάρη δε πήγατε, λίγο μετά από μας; Θα πέσατε στην περίπτωση γιατί θεωρείται high season και συνήθως η θάλασσα είναι καλή αυτή τη περίοδο..
Δεν σταματήσαμε καθόλου στην Hikaduwa.. Ο οδηγός μας μας είπε ότι παλιότερα ήταν η νούμερο ένα παραλία τους. Μετά έγινε πολύ γνωστή και "γέμισε" οπότε ο τουρισμός κατευθύνθηκε νοτιότερα προς την Unawatuna. Mετά τουριστικοποιήθηκε και αυτή πολύ και ακολούθησε η Mirissa. Tα τελευταία χρόνια άρχισαν να αξιοποιούν την Tangalle (ακόμα νοτιότερα) και πλέον πάνε εκεί όσοι δε θέλουν πολύ κόσμο. Πάντως κρίμα που πέσατε σε απαγορευτικό όλες τις μέρες. Ευτυχώς που η Σρι λάνκα δεν είναι μόνο για μπάνια και έχει πολλά πράγματα να κάνεις..Ναι Ιανουαριο πηγαμε και να σου πω την αληθεια δεν περιμενα και απαγορευτικο όλες τις μερες.... εκανα δυο μπανια και αυτο σε πισινα και τη τελευταια μερα μπηκα λιγο στη Hikadwa αλλα μπλαχχχχχχχ
Ευχαριστώ alma μου.. Eίναι πολύ ωραίος προορισμός!Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες. Αν και η χώρα δεν ήταν ποτέ στους βασικούς ταξιδιωτικούς μου στόχους, την κάνεις να φαίνεται αρκετά ελκυστική.
Και γω! Φέτος αργεί και η άνοιξη οπότε μου φαίνεται πως το καλοκαίρι είναι μακριά.. Τουλάχιστον στην Σρι λάνκα χαρήκαμε λίγο ήλιο και θάλασσα στην καρδιά του χειμώνα!Πολύ όμορφη παραλία!
Όσο την βλέπω τόσο σκέφτομαι "θέλω καλοκαιρινό καιρό και μπάνια στη θάλασσα"!
Θυμίζει λίγο Tanah Lot.