Οκ. Σε ευχαριστώ πολύ. Καλά ταξίδια να χουμε με χαρά και ασφάλειαΈχω κλείσει 2 φορές από Alamo,που στην εταιρεια την αντιπροσωπεύει η Locauto, και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.
Οκ. Σε ευχαριστώ πολύ. Καλά ταξίδια να χουμε με χαρά και ασφάλειαΈχω κλείσει 2 φορές από Alamo,που στην εταιρεια την αντιπροσωπεύει η Locauto, και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.
Θυμάσαι μετα απο ποσες μερες σου αποδέσμευσαν το ποσο που σου ειχαν κρατήσει;Έχω κλείσει 2 φορές από Alamo,που στην εταιρεια την αντιπροσωπεύει η Locauto, και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.
Νομιζω μετά από λίγες μέρες ρώτησα την τράπεζα και το ειχαν αποδεσμεύσει.Θυμάσαι μετα απο ποσες μερες σου αποδέσμευσαν το ποσο που σου ειχαν κρατήσει;
S.O.S.Ρωταω αν το εχει αντιμετωπισει κανεις γιατι στους όρους αναφέρουν τα εξής.
Δίπλωμα οδήγησης
Μία πλήρης άδεια που διαρκεί για 3 χρόνια το λιγότερο, με μη σημαντικές θεωρήσεις. Οι κάτοχοι άδειας από το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να εμφανίσουν το έγγραφο με τη φωτογραφία τους.Αν το δίπλωμα οδήγησής σας δεν είναι σε λατινικό αλφάβητο (π.χ. αν είναι σε Αραβικό, Ελληνικό, Ρωσικό ή Κινέζικο) πρέπει να επιδείξετε μαζί με αυτό και διεθνή άδεια οδήγησης. Δεν απαιτείται διεθνής άδεια για οδηγούς με κατοικία σε:Αυστρία, Βέλγιο, Κύπρος, Δημοκρατία της Τσεχίας, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μονακό, Ολλανδία, Βόρεια Ιρλανδία (ΗΒ), Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σαν Μαρίνο, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο
Εχω γράψει σε παλιότερο post μου:S.O.S.
Τελικα στο δεχτηκαν;;; Φευγω σε 3μερες και εχω καταγχωθει με την ενοικιαση. Εχω το παλιο το ροζ με ελληνικα γραμματα... ξερει κανεις αν θα το δεχτουν ή θα εχω τρεχαματα;;; Αλλιως πρεπει να το ακυρωσω σημερα κιολας ή θα χασω τα λεφτα μου.....
Φαντάζομαι κι εδώ δίπλωμα εννοείς κι όχι διαβατήριο;με το παλιό μου χάρτινο ευρωπαικό διαβατήριο.
Νομίζω ότι όλα τα γραφεία ζητάνε πιστωτική γιατί σου δεσμεύουν ένα ποσο για τη βενζίνη και τυχόν τρακάρισμα .Καλησπέρα στην παρέα σας.. Θα ήθελα να ενοικιάσω αυτοκίνητο στην Τοσκάνη (Ιούλιο μήνα) για να γυρίσω τα χωριουδακια που υπάρχουν..Το θέμα είναι οτι δεν έχω πιστωτική κάρτα αλλά μόνο χρεωστική..και έχω ακούσει οτι δεν την δέχονται..τι να κάνω τελικά?? Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να κάνω την κράτηση απο το internet ή να το ενοικιάσω απο εκει?? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!Εχω γράψει σε παλιότερο post μου:
".....Μετά αντιμετώπισα ένα μικρό θέμα με το παλιό μου χάρτινο ευρωπαικό διαβατήριο.
Η ιταλίδα υπάλληλος ρωτούσε συναδέλφους της αν μπορεί να το δεχτεί, μετά ήθελαν να πάνε να βρούν έναν αστυνομικό να τον ρωτήσουν αλλα τελικά τη λύση την έδωσα εγώ αναζητώντας στον Γκούγκλη το σχετικό λήμμα στα αγγλικά που λέει οτι τα χάρτινα διπλώματα ισχύουν κανονικά. Αφού τους έδωσα το smartphone μου και το διάβασαν μόνοι τους, πείστηκαν και κάμφθηκαν οι αμφιβολίες τους."
".... Τα παλιά διπλώματα βάσει νομοθεσίας παραμένουν σε ισχύ πανευρωπαικά μέχρι το 2033! Τους βοηθάς λίγο να γράψουν τα στοιχεία σου εννοώ με τους λατινικούς χαρακτήρες και είσαι ΟΚ. Οταν είσαι μπροστά τους κανείς δεν αρνείται τη μίσθωση και να χάσει τον πελάτη*...."
*<εκτός και αν ρητά (παράνομα όμως) έχουν αναφέρει οτι δεν δέχονται τα παλιά διπλώματα>
" ....
Θα το δεχτούν το παλιό χάρτινο δίπλωμα. Το πολύ πολύ να τους βοηθήσεις λίγο με την ταύτιση ταυτότητας και διπλώματος αλλά θα το δεχτούν. Αν όχι κάνε τους φασαρία γιατί μ ε Ε υ ρ ω π α ι κ ή Ο δ η γ ί α , τα παλιά ΙΣΧΥΟΥΝ
- Μέχρι την λήξη ισχύος τους αν λήγουν πριν την 19η Ιανουαρίου 2033
- Μέχρι την 19η Ιανουαρίου 2033 αν δεν έχουν λήξει "