Ισως ειναι λογω χρεωστικης κ ειναι τοσο πολυ. Παντως, με sixt που ειχα κλεισει πριν χρονια στην περιπτωση της φουλ ασφαλειας, το ποσο της εξαιρεσης σε ναπολη κ σικελια ηταν πολυ παραπανω σε σχεση με την υπολοιπη ιταλια.
Εμεις κλείνουμε παντού με indigo και Νάπολη από αυτούς είχαμε κλείσει! Δέχονται χρεωστικές απλά πρέπει να έχεις γύρω τα 300 η 500Ε στην κάρτα για την ασφάλεια.Ισως ειναι λογω χρεωστικης κ ειναι τοσο πολυ. Παντως, με sixt που ειχα κλεισει πριν χρονια στην περιπτωση της φουλ ασφαλειας, το ποσο της εξαιρεσης σε ναπολη κ σικελια ηταν πολυ παραπανω σε σχεση με την υπολοιπη ιταλια.
Στο ταξίδι μου στο Παλέρμο νοίκιασα αυτοκίνητο μέσω της auto europe από την Maggiore. Μέσω της Ryan έχω νοικιάσει στο Ντίσελντορφ και δεν είχα κανένα πρόβλημα (η εταιρεία ήταν η Hertz). Γιατί να έχεις πρόβλημα. Στην τελευταία ενοικίαση στο Δουβλίνο τα 200 ευρώ που δεσμεύτηκαν στην κάρτα μου, αποδεσμεύτηκαν σε 12 μέρες.
Λοιπον, πηρα τηλ στην ελληνικη και μου ειπαν οτι δεν τα δεχονται τα παλια. Ετσι, για να σιγουρευτω πηρα και στην ιταλικη, εκει οπου θα παραλαβουμε το αυτοκ. και αφου με ρωτησαν απο ποια χωρα ειμαι, η απαντηση του ηταν..." ααα..ναι ναι τα κλασικα ελληνικα διπλωματα... ναι δεν υπαρχει κανενα προβλημα." Η εταιρια για οποιον ενδιαφερεται ειναι η Europcar του Αεροδρομιου Orio Al Serio.