Θεωρώ ότι κάνανε την προσφορά για να μαζέψουνε "ζεστό" χρήμα αφού έπρεπε να πληρωθεί το ποσό άμεσα. Θα το κρίνω τελειωτικά όταν τελειώσω με την ενοικίαση. Πάντως αυτό που έχω συμπεράνει διαβάζοντας διάφορες αναρτήσεις εδώ είναι ότι καλύτερα να κλείνει κανείς απευθείας απο την εταιρεία που νοικιάζει (και αν θέλει να κάνει την εξτρα ασφάλεια) γιατί υπάρχει και άμεση συννενόηση.Ακομα, αν και εχεις και την αποδειξη ανεβασει, το βρισκω εξωπραγματικο! Συναμα ειναι η 'δαγκανια της σεζον'! Εχω φτασει να μην εμπιστευομαι κανενα απο δαυτους & τις προσφορες τους! Ο μονος μου εμπιστευομαι ειναι ο ΒΒ&L! Oυτε κρυφες τιμες, ουτε πιστωτικη, ολα ξεκαθαρα! Βεβαια ειναι ακριβουτσικοι σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Φετος νομισα οτι ειχα καλο deal με την Ryan/Dollar, πηρα & την εξτρα ασφαλεια, μου προσφεραν ακομα αλλη στην Πιζα, μου κρατησαν €1361 & ευτυχως τα πηρα πισω! Βεβαια η ιστορια δεν εχει τελειωσει γιατι μπορει να μου εχουν 'κατσει' καμμια κλιση και να μου χρεωσουν την καρτα! Το εζησα με την συζυγο & την Ηertz που εφαγε μια κλιση στο Emmen περνωντας με κοκκινο, €220+€35 admin charge, με πολυ σκεψη το πληρωσαμε διοτι θα γινοταν blacklisted σε ολη την Hertz & αλλες εταιρειες. Βεβαια υπηρχε ο φορος να την συλλαβουν σε εκεινη την χωρα αν κανει αλλη παραβαση του κωδικα & επειδη ειναι πολιτης της & πηγαινει συχνα & νοικιαζει αυτοκινητο, την πληρωσαμε!
Για να μην ξεφευγω απο το θεμα, φετος εμαθα οτι η προσφορα πληρωνεται 2χ, γιαυτο σε εκανα & challenge. Μην το παρεις ειρωνευτικα, το φορουμ ειναι να ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΑΤΙΑ & ΝΑ ΒΟΗΘΑ ασχετως & ευπαρχουν αρκετοι ξερολες & πετανε το μακρυ & το κοντο τους!
χρωστάω μία απάντηση.αύριο παραλαμβάνω αυτοκίνητο από την Hertz. στους όρους της λέει ότι θα κρατήσει εγγύηση 950 ευρώ. θα κάνω πλήρη ασφάλεια στην εταιρεία την ώρα της παραλαβής. αύριο θα ξέρω εάν παρ όλο που έκανα ασφάλεια με κράτησαν 950 ευρώ εγγύηση ή λιγότερο .
Το ίδιο κι εμείς, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την Locauto.Προσωπική εμπειρία απο ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ιταλία αρχές Ιουλίου.
Εβρισκα τιμές 200+ ευρώ για 5 ημέρες και ξαφνικά βρίσκω την Alamo.com και μου κάνει απο τη δική της σελίδα προσφορά στα 80 σχεδόν. Εκλεισα αμέσως αλλά είχα και μια αγωνία αν πρόκειται περί fake προσφοράς και μηπως μου αυξήσουν την τιμή φτάνοντας. Ομως στο αεροδρόμιο της Γένοβας, στο πρακτορείο της Locauto που εξυπηρετεί Enterprise και Alamo κατευθείαν αποδέχθηκαν την τιμή της προσφοράς. Μου είπαν λοιπόν "Θα μας πληρώσεις 80ευρώ και θα σου δεσμεύσουμε 800 στην κάρτα σου". Εκεί με ρώτησαν αν θα ήθελα "μικτή ασφάλεια" για να έχω καλύψεις φταίω δε φταίω (με μικρή απαλλαγή 400 ευρώ νομίζω) και με κόστος επιπλέον περίπου 100 ευρώ. Επιπλέον όπως μου εξήγησαν με αυτήν την "μικτή ασφάλεια" θα μου δέσμευαν απο την πιστωτική μου μόνο 200 ευρώ αφού θα είχα πιο ολοκληρωμένη κάλυψη ενώ αν δεν την έκανα θα μου δέσμευαν τα 800. Δέχθηκα, με το σκεπτικό να έχω ήσυχο το κεφάλι μου και αφετέρου η αρχική τόσο φθηνή προσφορά της Alamo για 80ευρώ (έναντι 200+ των άλλων) μου άφηνε budget να διαθέσω extra χρήματα για περαιτέρω ασφάλεια. Μετά αντιμετώπισα Τένα μικρό θέμα με το παλιό μου χάρτινο ευρωπαικό διαβατήριο. Η ιταλίδα υπάλληλος ρωτούσε συναδέλφους της αν μπορεί να το δεχτεί, μετά ήθελαν να πάνε να βρούν έναν αστυνομικό να τον ρωτήσουν αλλα τελικά τη λύση την έδωσα εγώ αναζητώντας στον Γκούγκλη το σχετικό λήμμα στα αγγλικά που λέει οτι τα χάρτινα διπλώματα ισχύουν κανονικά. Αφού τους έδωσα το smartphone μου και το διάβασαν μόνοι τους, πείστηκαν και κάμφθηκαν οι αμφιβολίες τους. Το αυτοκίνητο που μου έδωσαν ήταν της Locauto όπως και το γραπτό συμβόλαιο. Επιθεώρησα προσεκτικά το αυτοκίνητο που μου έδωσαν, εντόπισα όλες τις μικρογρατζουνιές μαζί με την υπάλληλο, τις έβγαλα φωτογραφίες και φρόντισα σε κάποιες να φαίνεται και η ίδια η υπάλληλος (ως πιστοποίηση του χώρου και του χρόνου που τραβήχτηκαν οι φώτο). Στην επιστροφή ομοίως άλλος υπάλληλος που παρέλαβε το αυτοκίνητο το έλεγξε γύρω γύρω την ώρα που και εγώ το ξαναφωτογράφιζα και το βιντεοσκοπούσα για να έχω αποδείξεις για την κατάσταση που το επέστρεψα. Τα 200 ευρώ της εγγύησης της πιστωτικής μου τα επέστρεψαν σε 20 μέρες περίπου αφού πρώτα τους πίεσα και τους έστειλα με μέιλ αίτημα αποδέσμευσης του ποσού. Τέλος καλό, όλα καλά και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το deal.
To μήνυμά σου μεταφέρθηκε σε αυτό το θέμα που αφορά ακριβώς την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ιταλία. Θα σε συμβούλευα να το διαβάσεις και επανέρχεσαι.Καλησπέρα σας.
Ετοιμαζόμαστε για μια εξόρμηση στη Βόρεια Ιταλία. Πρώτη στάση θα είναι το Μιλάνο. Θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο, αλλά επειδή δεν έχουμε κάνει ξανά κάτι αντίστοιχο μας αγχώνει. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποια αξιόπιστη εταιρεία και συνάμα οικονομική για ενοικίαση αυτοκινήτου και αν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις που δεν είχες υπολογίσει απο πριν.
Σας ευχαριστώ!
Σε ευχαριστώ πολύ. Είναι η πρώτη μου επαφή με τη σελίδα και προσπαθώ να κατατοπιστώ!To μήνυμά σου μεταφέρθηκε σε αυτό το θέμα που αφορά ακριβώς την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ιταλία. Θα σε συμβούλευα να το διαβάσεις και επανέρχεσαι.