Εγώ πάντως που νοίκιασα απο την autoclick.co.uk για Ιούνιο για Ιταλία και προπλήρωσα για να καρπωθώ την έκπτωση δεν ειχα κάποια χρέωση εξτρα για ντιζελ. Αν κοιτάξεις στο site τους δίνουν την ίδια τιμή για ντίζελ και βενζίνη
Eγώ επειδή προπλήρωσα για να καρπωθώ την έκπτωση 50% πλήρωσα για 8 μέρες, 2ο οδηγό, απεριόριστα χιλιόμετρα με φουλ ασφάλιση 205 ευρώ.Καθε εταιρεια χρεωνει διαφορετικα εμεις δωσαμε χονδρικα max €220 (με 2 οδηγους/απεριοριστα χλμ) αυτο τον μηνα, με €20 παραπανω, δεν θα μου κρατουσαν ουτε την εγγυηση, €1300+61 καυσιμο, αλλα εγω ο μπουνταλας ηθελα την AXA για εξτρα ασφαλεια ! Εμεις €220 και εσυ με τα αυτα που ειχαμε €317.09 απο το σαιτ του autoclick
Καλησπέρα, μπορείτε να δείτε σε autoEurope.com, carflexi.co.uk κ σε Ryanair.com . Υπάρχει έξτρα χρέωση αν ο οδηγός είναι κάτω των 21 νομίζω. Υπάρχει πεδίο να τικ άρετε. Καλά να περασετεγεια σας και πάλι υπάρχει κάποιος κάποια που να γνωριζει οτιδηποτε για τν ενοικιαση αυτοκινήτου , σκοπεύουμε πρώτη φορά να νοικιασουμε αμαξι στο εξωτερικό. Που να κοιτάξω ; εχετε καποια ιδεα ποσο περιπου στοιχίζει η μέρα ;;Επίσης σε κάποιες σελ που μπαίνω μου εμφανίζει αν είμαστε κάτω από 35 και κατι τετοια ..εμεις ειμαστε μολις 21 θα αντιμετωπισουμε καππιο θεμα με την ηλικια?
Κατ'αρχή ξέχασα να πω ότι η παραλαβή και παράδοση είναι σε άλλο αεροδρόμιο, κάτι που σημαίνει αρκετό επιπλέον κόστος. Για τη συγκεκριμένη κράτηση των 203,7 Ευρώ θα είχα λιγότερα 53,19 ευρώ αν παρέδιδα στο ίδιο αεροδρόμιο δηλ θα πλήρωνα 150,51 ευρώΕσυ 'γατα' κοπελια, οπως λενε στο χωριο μου, ουτε o Xωραφακιας εδω δεν κανει τετοιες προσφορες, με 50% εκπτωση! Πρεπει να σας συμπαθησανε & να σας χαρισανε & το security deposit!
Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ ο οδηγός έχει κλείσει τα 21 , ισχυει όμως οτι πρεπει να εχει διπλωμα και ο συνοδηγος που χω διαβάσει ; Γιατί δίπλωμα θα έχει μόνο ο οδηγόςΚαλησπέρα, μπορείτε να δείτε σε autoEurope.com, carflexi.co.uk κ σε Ryanair.com . Υπάρχει έξτρα χρέωση αν ο οδηγός είναι κάτω των 21 νομίζω. Υπάρχει πεδίο να τικ άρετε. Καλά να περασετε
δίπλωμα θα πρέπει να έχει το άτομο που θα δηλωθεί ως οδηγός του αυτοκινήτου και μόνο αυτός. εάν όμως δηλωθεί και δεύτερος οδηγός τότε σαφώς θα πρέπει να είναι και αυτός κάτοχος διπλώματος.Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ ο οδηγός έχει κλείσει τα 21 , ισχυει όμως οτι πρεπει να εχει διπλωμα και ο συνοδηγος που χω διαβάσει ; Γιατί δίπλωμα θα έχει μόνο ο οδηγός