• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ινδία Εμπόλεμο Κασμίρ σε συνέχειες

christos71

Banned
...Η ηρεμία τώρα είναι ένα μεγάλο ζήτημα και μου αρέσει που το θίγεις αλλά δεν έχω απάντηση. Η άποψη μου ίσως να μην μετράει γιατί ήμουν τότε, και πολύ φοβάμαι ότι συνεχίζω να είμαι ακόμα, ολίγον τι ούφο σε παρόμοιες καταστάσεις...
οπως ελεγε ο αγαπημενος σου Οscar Wilde, υπαρχουν καλοι και κακοι... οι ανθρωποι χωριζονται σε ενδιαφεροντες και αδιαφορους...
σε ο,τι αφορα μια επισκεψη σε μια εμπολεμη ζωνη, παρεα με μια ντουζινα γυναικες, απεναντι σε μεραρχιες ολοκληρες απο διψασμενους για λιγη στοργη φανταρους, χμμμμ...:shock:

Last edited by a moderator:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Η ηρεμία τώρα είναι ένα μεγάλο ζήτημα και μου αρέσει που το θίγεις ...και μου είπε ότι ενώ βρισκόταν σε μια άγνωστη πρωτεύουσα, περπατούσε σε έρημους δρόμους δεν αισθανόταν κανένα είδος απειλής όλα γύρω του απέπνεαν ηρεμία.
'The danger past, and God forgotten', Ιωάννα, όπως λένε και στο Κασμίρ...

σε ο,τι αφορα μια επισκεψη σε μια εμπολεμη ζωνη, παρεα με μια ντουζινα γυναικες, απεναντι σε μεραρχιες ολοκληρες απο διψασμενους για λιγη στοργη φανταρους, χμμμμ...:shock:
Χρήστο, όπως έχει πει και κάποιος ανώνυμος φαντάρος:
'Αν κινείται, χαιρέτισέ το. Αν δεν κινείται, μάζεψέ το από κάτω. Κι αν δεν μπορείς να το μαζέψεις, τότε ζωγράφισέ το'.

Θα προσπαθήσουμε να εμπίπτουμε στην τρίτη κατηγορία...;)

Last edited by a moderator:

christos71

Banned
η παραλλαγη που ξερω εγω λεει ο,τι κινειται το χαιρετας , ο,τι δεν κινειται το βαφεις...
και σχολιο επ αυτου επισης εχω, αλλα δε θα το γραψω, γιατι θα το σβησουν οι αντμιν... και καλα θα κανουν...παντως οσον αφορα τα βαψιματα και τα ασπρισματα ειναι γνωστο οτι τα στρατα σκιζουν...

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Η κορυφωση σ'αυτην την ιστορια μαλλον δεν θα'ρθει ποτε,ε; Γιατι ηταν παντα εκει απ'την αρχη...
Α, αναρωτιεμαι, βρε Ιωαννα.. Η Βουλα σας εχει ξαναμιλησει απο τοτε;

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Η κορυφωση σ'αυτην την ιστορια μαλλον δεν θα'ρθει ποτε,ε; Γιατι ηταν παντα εκει απ'την αρχη...
Α, αναρωτιεμαι, βρε Ιωαννα.. Η Βουλα σας εχει ξαναμιλησει απο τοτε;
Την Βούλα την είδαμε για τελευταία φορά στο αεροδρόμιο τη επιστροφής, εκτός από τον Γιώργο που είναι συγγενής της

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ρόζα και Χρήστο δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω:shock::shock::shock::lol:

christos71

Banned
μαλλον δε θελεις και με το δικιο σου, αθωο πλασμα. δεν πειραζει, συνεχισε συ και σε ακολουθουμε εμεις.

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Ρόζα και Χρήστο δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω:shock::shock::shock::lol:

Αυτός το χάλασε, κυρία!!! Να τον βάλετε να σταθεί στη γωνία με το ένα πόδι, ή , ακόμα καλύτερα, να τον βάλετε στα σταθεί στα σκαλιά ξημερώματα, αλλά με την πλάτη γυρισμένη στα ghats! Και να του πάρετε και την κάμερα! Κι άμα πάμε εκδρομή στο Κασμίρ, να μην τον πάρουμε μαζί! Να!:bleh:

christos71

Banned
μαρτυριαρα θα δεις, θα σε κανονισω παλιοκαρφο! εγω κασμιρ ΘΑ ΠΑΩ, και θα ερχομαι απο πισω σας και θα σας ριχνω δυναμιτακια, ΘΑ ΔΕΙΤΕ!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Κυρία κυρία...εκείνο τον κολλητό μου τον ινδο λοχία να του πω καμιά κουβέντα;:bleh:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αμ τι νόμισες; Οτι μόνο σε σένα που ήσουνα καινούργιος κάναμε τραβελστοριτικες τελετές μύησης, ενα ειδος jamboree δηλαδη;
Μπα! Ποτε δεν ξέρεις πως ενα καθόλα αξιοπρεπες θεμα μετα απο λιγα ποστ is gone with the wind! Προκειται για ενα απο τα μυστηρια του site!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom